Veneretki / A boat trip

                  veneretki-3

Oi kesä, helle, meri, aallot, tuuli! Olen viilettänyt rannikolla kotopuolessa ja ihan täällä Helsingissä ulkona niin paljon kuin olen ehtinyt, joten pahoittelut blogihiljaisuudesta. En vain ole malttanut istua koneella näillä keleillä, mutta tuskinpa tekään!

Nämä kuvat ovat viikon takaa, kun pääsin pienelle retkelle Ernon kavereiden veneellä. Mökkikuumeeni on päivittynyt myös venekuumeeksi, sillä oli niin ihanaa istuskella kannella veneen keinuessa maisemia katsellen ja laskevaa aurinkoa ihaillen. Sittemmin olen istunut veneessä jo toisenkin kerran viikon sisällä ja ensi viikonloppunakin on vuorossa merta ja laineita tyttöjen purjehdusretkellä. Jännittää jo mitä siitä tulee!

veneretki-11

veneretki-4

veneretki-7

Rakastan tätä kesän yksinkertaista elämää. Ruoanlaitto on ihanan helppoa: uudet perunat tulelle ja sillipurkki auki. Ulos voi lähteä lennossa: mekko päälle ja sandaalit jalkaan!

veneretki-15

veneretki-14

veneretki-22

veneretki-12

veneretki

veneretki-1

veneretki-5

veneretki-2

veneretki-10

veneretki-9

veneretki-21

veneretki-16

veneretki-13

veneretki-17

veneretki-18

Oh summer, hot weather, the sea, waves and wind! I’ve been spending time at the sea shore in my hometown and here in Helsinki as much as I’ve had time to. Sorry about the blog silence. I just  haven’t had the patience to sit inside, but I’m sure neither have you. 

These pics are from the last week when I had a chance to go on a little boat trip with Erno’s friend’s new boat.  My cottage fever has turned into a boat fever also. It’s just so nice and relaxing to sit in a gently rocking boat, watching the view and the sunset.  Since then I have been boating one more time and next week I’m going sailing with my girlfriends. Can’t wait for it!  

11 thoughts on “Veneretki / A boat trip

  1. Oi miten kesäisiä kuvia!!

    Ja todellakin, blogit on jääneet varmaan koko kesältä lukematta, kun ulkona on vaan niin paljon kiintoisampaa oleilla. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s