Kotona jälleen! Home again!

aamiaista-kotona

Hei pitkästä aikaa! Ajattelin, että olisi syytä elvyttää blogi eloon, kun kalenterikin näyttää jo elokuuta. Olemme myös siirtyneet mökkeilyiltä ja meriretkiltä takaisin kaupunkiin, vaikka toki näillä helteillä vielä pienimuotoiset reissutkin ovat mielessä. Mies haaveilee sieniretkistä, mutta minulle ne tarkoittaa syksyä, joten taidan suostua mukaan vasta vähän myöhemmin. Nyt aion vielä suunnitella kesäjuhlia ja kaikenlaista kivaa kaupungissa tapahtuvaa. Oletteko te jo palanneet töihin, vai onko lomaa vielä jäljellä? Joko jaksatte keskittyä blogeihin?

 nuts

aamiaista-kotona-2

aamiaista-kotona-1

maalla

helsinki-green

helsinki-summer

pellolla-2

pellolla

horsma

maalla-1

pellolla

Hello! Long time no see. I think it’s time for some blogging again as my calendar tells me it’s August already! We’ve made many trips to friends’ and family summer cottages and had a chance to spend time on the sea side also, so It’s nice to be back home for a change. How are you? Are you working again or do you still have some summer vacation left? 

6 thoughts on “Kotona jälleen! Home again!

    • Marjaana, kiitos! 🙂 Mulla on oikeastaan ollut arkea ja lomaa koko ajan, eli en ole pitänyt kunnon lomaa, mutta puolikkaat viikot on mahdollistaneet paljon kivoja kesäjuttuja. Nauti viikonlopusta ennen arkea!

  1. Ihanat kesäkuvat sulla:) Eihän niitä blogeja ole oikein jaksanut lukea kesähelteellä. Olen vain hiukkasen kaiholla katsellut ihmisten ihania mökki- ja maaseututunnelmointeja, kun itsellä ei ole mökkiä missään lähellä. Nyt sitten kuulin, että ehkä sekin piakkoin järjestyy, ensi kesään mennessä. Olen ihan riemuissani!

    • Niina, kiitos! Oi, ihan mahtava uutinen, jos mökkihaaveet käy toteen, onnea! Olen kanssa niin haaveillut omasta mökistä ja puutarhasta, tai edes parvekkeesta. Venekin kävisi. 🙂 Hankittiin pieni teltta, näin ensialkuun. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s