Parvekepiknik / A picnic on the balcony

katot

parvekepiknik-4

Aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kun haluaa nauttia kahvihetkestä ulkona. Eväät vain kassiin ja parvekkeelle, sisäpihalle tai takapihan puistoon.  Olen löytänyt talostamme mahtavia “epäpaikkoja”, joissa palaisin halusta järjestää bileitä ja näyttelyitä, mutta tiedän, että siihen ei saisi lupaa. Meinaan pakahtua aina kun näen jonkun hienon tilan, jota ei saa hyödyntää johonkin kivaan. No, nyt halusin kuitenkin vain kertoa kivasta kahvihetkestä ystävän kanssa tuuletusparvekkeellamme. Valmistin kahvia keittiössä ja sillä välin parvekkeelle oli katettu kupit ja syötävät. Ystävä selvästi lukee ajatuksiani ja omaa saman näkemyksen pienistä, tärkeistä yksityiskohdista, sillä kun huikkasin keittiöstä, että nappaan vielä kukan pöytään sieltä kuului “on jo!”

parvekepiknik-3

Koska kesä ei ole ikuinen, on parasta ottaa kaikki ilo irti siitä, että tarkenee vielä syödä ulkona. Suosittelen pakkamaan radion ja tyynyt mukaan.

parvekepiknik

parvekepiknik-2

parveke

parvekepiknik-1

parvekepiknik-6

I warmly recommend enjoying coffee breaks outside if the weather is nice. We had a lovely time with my friend on our apartment building’s balcony yesterday. We packed some pillows, a radio, coffee and delicacies. I love utilizing this kind of “no man’s land” that doesn’t really belong to anyone. We don’t have our own private balcony so I’m going to enjoy this one to my heart’s fullest.

8 thoughts on “Parvekepiknik / A picnic on the balcony

 1. Just näin! Tällaisia hetkiä on kiva ottaa itselleen/ystävilleen. Minäkin olen pitänyt piknikkejä parvekkeella. Ja mitä lähemmäs syksyä mennään sitä kivempia nämä mielestäni ovat. Pitää kiinni kivoista fiiliksistä. Vilttejä ja tyynyjä vain mukaan jos tulee vilu.
  Vitsit että nuo Arabian kupit on kauniita! Just sellasta uusvanhaa/käsinmaalattua fiilistä mistä tykkään. Hankkisin varmasti noita myös itselleni jos kaapissa ei olisi jo Taikaa. Sinivalkoisuus on miellyttänyt astioissa jo pitkän aikaa.
  Aurinkoista viikkoa!

  • Hurmioitunut, kyllä, retket ja piknikit ovat kivoimpia! Ja voihan sitä piknikoida sitten syksyn tultua vaikka olohuoneessakin, jos ei ulkona tarkene. 🙂
   Haaveilin noista Tuokio-kupeista pitkään, kunnes tuli paniikki, että mitä jos ne vaikka loppuukin, joten riensin hakemaan parit. Sulla on varmaan sitten ne siniset Taika-kupit?
   Iloa ja aurinkoa viikkoon!

 2. Oi sellainen vinttinäyttely olis hieno tai kylmäkellarinäyttely. Eikun katto, joo! Kannatan. Lähetä kutsu sitten, kun saat luvan epätilanäyttelyn järjestämiseen, tulen paikalle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s