Party, party!

kyltti

Kerron teille vielä vähän meidän teemajuhlista, jos vaikka innostutte joskus itse järjestämään drinkkibileet! Ajatuksena meillä oli, että jokainen saa tehdä ihan minkälaisia drinkkejä tahansa. Pyysimme vieraita tuomaan jonkin haluamansa ainesosan mukanaan, jotta saadaan pöytä täyteen vähän kaikkea. Olimme varanneet paljon yrttejä, hedelmiä ja jääpaloja ja leiponeet pientä suolaista ja makeaa syötävää. Joku toi sheikkerin, toinen valtavan kasan drinkkitikkuja. Askartelin oveen tuollaiset juhlakyltit ja menun. Tarkoituksena oli tehdä myös drinkkiohjeita samalla tyylillä, mutta aika loppui kesken. Onneksi juhlissa oli myös pari baarimestaria, joten ohjeita sateli sieltä täältä.

drinkkitikut

drinkkibileet

party-snacks-2

menu

party-snacks

party-nacks

juhlat-4

tunnelmavalot-1

yrttejä

Tein muuten innostuksissani tietenkin myös Pinterest-kansion juhlateemalla. Sieltä voi hakea lisäinspiraatiota!

I want to tell you a little bit about our cocktail party for inspiration. Our intention was that everyone can bring some cocktail component they want to enjoy and share. The herbs, fruits, ice cubes, spirits and some salty snacks and delicacies were on the house. Somebody brought a shaker and a ton of cocktail sticks. I designed the menu and other signs, and of course I wanted to make a party themed Pinterest folder as well!

14 thoughts on “Party, party!

    • Timotei, piirakan teki Silja, joten tarkkaa ohjetta en tiedä, mutta jos suuripiirteinen kelpaa, niin tässä: Pohjan voi varmaan tehdä millä tahansa piirakkapohjan ohjeella. Täytteeksi tuli ainakin: tuoreita tomaatteja, sipulia, paprikaa, punasipulia, parsakaalia ja vuohenjuustoa. Ne heitettiin vain pohjan päälle ja sen jälkeen päälle vielä kananmuna+kermaseos. Ja tietenkin mausteeksi tuoreita yrttejä, suolaa, mustapippuria

      Lupaan päivittää tarkemman ohjeen vähän myöhemmin! 🙂

  1. Ooh ihanan, herkullisen ja nätin näköistä! Just tuollaisia suunnitelmia (tai oikeammin haavekuvia, heh) mullakin on yleensä ennen pienemmänkin mittaluokan pirskeitä, mutta aika ei koskaan riitä yhtään mihinkään. Hyvä kun ruoat on jokseenkin valmiita vieraiden saapuessa, koristuksia ja kaiken kuvaamista ei yleensä tarvitse enää harkita. Pitäisi selvästi skarpata!

    • Oili, kuulostaa niin tutulta! Harvemmin itsekään ehdin tehdä mitään suunniteltua ja juoksen ympäri kämppää vielä kun ovikello soi. Itseasiassa näissäkin juhlissa kävi niin, että mulla ei ollut vielä paitaa päällä, kun ovikello soi! 😀 Mutta vieraat tekevät juhlan ja loppujen lopuksi juhlat on sitä rennommat, mitä vähemmän on säätöä. Ja nyt meitä oli kaksi järjestämässä, tai oikeastaan kolme, joten vastuuta pystyi vähän jakamaan… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s