Kotijuttuja ja tehtävä Roomassa / Home stuff and a mission in Rome

   olohuone-1

Hei! Mitä kuuluu? Meillä lähinnä paistetaan, kuivataan, säilötään ja pakastetaan sieniä. Tai no Erno on ihana ja sienestää ja samalla hoitaa koko sienihärdellin. Minä syön. Sienirisottoa, munakasta, tattileipiä, sienipastaa, you name it. Nauroin ääneen, kun näin tämän osuvan linkin facebookissa. Olen panostanut lähinnä jälkiruokapuoleen ja tehnyt jo kolme kertaa omenoista piirakkaa Suvin blogista löytyneellä kivalla ohjeella.

yrtit-ikkunalaudalla

vihersmoothie

Viikonloppuna on kaikkea kivaa tapahtumaa, kuten Habitare ja sisustusbloggaajien kirppis. Menkää, jos olette kaupungissa! Minulla on missio Roomassa! (Tai no ihan vain kesäloman rippeet hyvässä seurassa.) Aion koluta taas (yllätys, yllätys) kaikki kahvilat ja nauttia ympäröivästä historiasta ja kauneudesta. Tykkään rennoista lomista, ei liikaa suunnitelmia=ei paineita suorituksista.

roomassa

omenagalette-2

omenagalette-1

tunnelmavalot

poytalamppu

There’s a lot of nice things happening in the city this weekend, like Habitare and the bloggers’ flea market again. Go if you can!  We are going to Rome to spend the rest of my summer vacation. No specific plans yet, just to enjoy the beautiful city.

6 thoughts on “Kotijuttuja ja tehtävä Roomassa / Home stuff and a mission in Rome

  1. Nams, onpa herkullisen näköinen omppupiirakka. Miten olet valmistanut pohjan? Täällä saatiin just omenalohkot pakastimeen odottamaan leipomusfiiliksiä. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s