Aitiopaikalla / Aitio shelf

aitio-hylly-1

Tähän kotiin muuttaessamme olin hyvin iloinen siitä, että valkoista seinäpinta-alaa oli paljon. Ihastelin kodin valkoisuutta ja avaruutta.  No, eihän siinä sitten pitkään mennyt kun olin jo iloisesti täyttänyt kaikki seinät korteilla, kuvilla, hyllyillä ja maalauksilla. Se nyt vain menee niin, että kun näen valkoista seinää, siihen tekee mieli iskeä jotain nättiä ja värikästä.

Kettukarkki-blogin Maire pyysi minut mukaan Iittalan järjestämään haasteeseen, jossa pääsin stailaamaan valitsemani Cecilie Manzin suunnitteleman Aitio-hyllyn. Tiesin heti, että hylly pääsisi osaksi vaihtuvaa “taidenäyttelyäni”, eli tuomaan ryhtiä sängyn yläpuolelle luomaani vaihtuvaan kollaasiin. Hyllyn päälle on kiva järjestellä erilaisia installaatioita aina fiiliksen mukaan, sillä olen hyvin vaihtelunjanoinen ja kaikkea ei kuitenkaan voi laittaa yhtäaikaa seinälle.

aitio-hylly-2

aitio-ja-vaaterekki

aitio-hylly-3

aitio-ja-vaaterekki-2

Yhteistyössä Iittalan kanssa. 

As much as I like white walls, I love to fill them up with paintings, cards and all kinds of art. I got a great chance to do just that when Maire from the Kettukarkki blog asked me to take part in a styling challenge organized by Iittala. I got to pick my favorite new Aitio shelf (design by Cecilie Manz) and style it as I want. My idea was to create a constantly changing exhibition with paintings and cards. What do you think?

In collaboration with Iittala.

9 thoughts on “Aitiopaikalla / Aitio shelf

      • Tuo sommitelma, johon päädyit, on varmasti parempi! Innostuin niin kovasti väriyhdistelmistäsi, että lähdin heti metsästämään kankaita, ja nyt pitäisi vielä sekoitella maaleja. Kiitos inspiraatiosta. 😊

    • Ann-Marie, kiitos! Mäkin ihailen tuota rekkiä, nimittäin oli hauskaa kun toinen oli puuhaillut verstaalla, enkä tiennyt yhtään mitä sieltä valmistuu. 😀

  1. Pingback: Viherhylly / A plant shelf | Cosy home

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s