Keittiölempeä/ Kitchen love

verigreippi

Hei ystävät! Vointi on jo paljon parempi, vaikka eilen klo 00:30 jouduinkin nousemaan sängystä kahden tunnin köhimisen jälkeen. Laitoin veden kiehumaan ja höyryhengittelin työkaverin suosituksesta kamomillaa vartin ajan pyyhkeen alla. Se auttoi kamalaan yskään! Suosittelen kokeilemaan, jos kieritte flunssan kourissa.

roosat-neilikat

Pöhkö otsikko tuli mieleen siitä, että keittiö on lempipaikkani kotona. Siellä jauhetaan aamulla kahvipavut ja nautitaan ihanasta tuoksusta. Teemme paljon ruokaa kotona (tai siis Erno tekee, krhm), joten keittiössä vietetään paljon aikaa. Viikonloppuisin (ja usein muutenkin) katetaan pöytä kivaksi ja nautitaan pitkä aamiainen. Keittiössä kuunnellaan Radio Helsinkiä, luetaan lehtiä ja istutaan iltaa. Juhliessa keittiössä on yleensä ne parhaat bileet.

aamupuuro-3

Aamupala on minulle päivän tärkein ateria ja siksi herään aina työaamuinakin tarpeeksi ajoissa, jotta ehdin keittämään puuron ja syömään aamiaisen rauhassa. Olen kärttyinen nainen, jos aamupala jää väliin tai tulee kauhea kiire syömisen kanssa.

punainen-tarjoiluvaunu

Keittiössä lempiasioitani on lautalattia (olisispa kaivettu esiin joka huoneessa), värikkäät astiat, mintunvihreät tikkaat, Lokki-valaisin, seinällä nököttävä Kaunisteen karhu (keittiöpyyhe) ja yksi keittiön kaapeista, josta löytyy aina suklaata.

kitchen-keittio

coffee-beans

keittion-string-hylly

lehti-ja-aamiainen

keittio-kitcnen-1

keittio-kitchen-2

Mikä on teidän lempipaikkanne kotona?

My favorite place at our home is the kitchen.  It’s because we cook a lot at home, listening to the radio while cooking, having a dinner parties at home, eating long breakfast in the weekends. Well, many nice things do happen in the kitchen. I also love beautiful dishes as you may have noticed. What’s your favorite spot in you home?

4 thoughts on “Keittiölempeä/ Kitchen love

  1. Teidän keittiö on kyllä mieletön, ja sieltä lempiasiani on ehdottomasti noi tikkaat ❤

    Täällä kotona lempparipaikka on todennäköisesti sohva. Elin viisi vuotta ilman sohvaa, kun asuntoon ei oikein sellaista mahtunut, joten nyt toi uudelleenverhoiltu mummulasta tuotu kapine on suuri ilo. Ei mikään löhöilysohva tosin, vaan ryhdikäs! 😉

    • June, kiitos!:)
      Kuulostaa hyvältä! Mä haaveilen sellasesta sirosta, 50-luvun sohvasta, jotka ei oo löhösohvia olleskaan, vaan juurikin sellaisia joissa istutaan selkä suorassa. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s