Vapaapäivinä kotona / Free time at home

at-home-3

Nautin tästä ajasta ennen joulua. Vaikka onkin paljon tekemistä, töitä ja hoppua, niin silti olo on jotenkin levollinen. Olen oppinut olemaan stressaamatta joulusta. Kaipaan siltä vain tunnelmaa ja rauhaa. Tunnelma tulee tuoksuista ja valoista ja siitä, että voi puuhailla kotona kaikkea kivaa, kuten lukea kirjaa, leipoa jotain, tehdä ruokaa pitkän kaavan mukaan tai katsoa tv-sarjaa kynttilän valossa. Niin ja tietenkin syödä kaikenlaisia joulunalusherkkuja, jotka meidän perheessä tarkoittaa suklaata, pähkinöitä, kuivahedelmiä, pipareita, juustoja ja kaikkea sellaista pientä, helppoa.

   a-bedat-home-10

Lahjojen suhteenkaan en jaksa stressata, enkä niitä montaa annakaan, vain muutamalle läheiselle ja kummilapsille. Piipahdan muutamissa joulumyyjäisissä ja suosin jotain itsetehtyä, hemmotteluja ja kirjoja.

at-home-9

our-kitchenour-livingroom

Onko teillä jo joulusuunnitelmat käynnissä?

I enjoy this time before Christmas. It’s nice to hang out at home during the holidays and do all kinds of peaceful things like cooking, baking and reading books. I don’t really stress about Christmas anymore. Everything will be fine anyway. How are your Christmas preparations coming along? 

4 thoughts on “Vapaapäivinä kotona / Free time at home

 1. Vielä ei ole varsinaiset jouluasiat mielessä. Pitäisi ensin saada koulutehtävät alta pois. Ja valitettavasti ennen joulua on vielä yhdet hautajaiset, jotka painostavat tunnelmaa. Sen vuoksi mennään enemmän päivä kerrallaan.
  Kaunis kattaus, jälleen kerran. 🙂

  • Hurmioitunut, toivottavasti saat koulujutut tehtyä ja pääset pian rentoutumaan. Enää kaksi viikkoa aattoon.
   Ikävä kuulla surujuhlista, toivon voimia. ❤

 2. Oot kyllä saanu vangittua ihanan rauhan näihin kuviin! Ah! Joulu on ihanaa rentoa puuhastelua ja tunnelmointia parhaillaan, kun vaan sais karisteltua kaiken työ- sun muu hopun pois niin nauttisin vieläkin suuremmalla rentoudella, kohta kohta! 😉

  • Ilonin Anna, kiitos! Pari viikkoa vielä! Mullakin on töitä ja kiirettä vielä aattoviikkoon asti, mutta sitten onkin rentouttava (toivottavasti 🙂 ) viikon joululoma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s