Rauhallista kotielämää / Peaceful times at home

our-livingroom-3

Päivät ovat valuneet ohi yhtä nopeasti kuin sadepisarat ikkunassa. Jokaiseksi päiväksi on töitä tai ohjelmaa. En välitä, vaan annan mennä omalla painollaan. Aamuisin torkutan pahimmillaan puolitoista tuntia, mutta sallin senkin, unet ovat tarpeen. Kotona on niin pimeää, että tyydyn siihen, että voin vain kaivautua sohvalle lukemaan.

suokki-5suokki-4

Keitän teetä ja syön kolmannen mandariinin. Kiroan villasukkaa, jonka kantapään olen purkanut neljännen kerran. Kuinka tyhmä voi olla, jos ei ymmärrä edes villasukkaohjetta for dummies. Lähetän ystävälle kuvan villasukkaraakileesta viestillä “Nyt palaa käämit!”

Välillä uskaltaudun ulos, jopa ihan retkelle Suomenlinnaan asti, varpaat palelee ja tuulee, mutta raikas ilma on ihanaa ja sumu runollista.

our-livingroom-2suokki-3kakluuni-1at-home-8

 Viherkasvit eivät välitä harmaudesta, niillä on kaikki hyvin, vaikka janoisia ovat. Orkidea aukaisi juuri neljännen nupun ja koitan jutella sille, että ymmärtäisi minun iloitsevan.  Täällä kaikki siis hyvin, vaikka vähän pimeydestä taantunut olo. Siksi blogikin uinuu aika ajoin. Nyt taidan palata vielä siihen villasukkaohjeeseen…

at-home-5suokki-2at-home-4

Leppoisaa sunnuntaita ja viikon alkua!

Nothing special has happened. Just trying to survive this darkest month of the year. Wishing you a peaceful Sunday!

14 thoughts on “Rauhallista kotielämää / Peaceful times at home

  1. Ihana sinä! En minäkään osaa neuloa kuin kaulaliinaa. Vielä yksi työpäivä ja saan torkuttaa pari viikkoa vaikka koko päivän. Ihan parasta joulunodotusta Saija.

    • Nalle, lohduttavaa kuulla! En ymmärrä miten sukkaan tulee vain reikä keskelle, kun alan kaventaa, vaikka kuinka luen ohjetta. 🙂 Mystistä.
      Hei mahtavaa, että pääset lomailemaan ja torkuttamaan, nauti! Ihanaa joulun odotusta sinulle myös!

  2. Hei, asutko Suomenlinnassa? Olen haaveillut sinne muuttoa, mutta ilmeisesti asunnot ovat hieman kiven alla..:) millaista siellä on asua? Ahdistaako, ettei aina pääse mantereelle(tiedän maanalaisesta tunnelista hätätapauksia varten..)? Hah, hyvä että kyselen jatkokysymyksiä ennenkuin olen edes saanut varmistusta kysymykseeni..:)

    • Moikka Elina! En asu Suomenlinnassa. 🙂 Käyn siellä välillä vain retkeilemässä, vuodenajasta riippumatta, koska siellä on lähes aina kaunista. Hauska sattuma tuo kysymyksesi, sillä just tänään pohdin ystävän kanssa Suomenlinnassa asumista, koska siellä on kuulemma juuri nyt asuntoja edullisesti vuokralla. (En tiedä tästä sen enempää, mutta koitapa googlailla, jos löytyisi tietoa.) Huomaan olevani niin kaupunkilainen, että rakastan sitä kun kaikkialle voi kävellä ja palvelut on niin lähellä. Haaveilen kyllä omasta pihasta ja vehreydestä, mutta onneksi voi aina retkeillä, kun kaipaa rauhaa ja luontoa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s