Hei, se on joulu nyt! / Hey, It’s Christmas!

    kuusi-keittiossa

Hei, aika kivaa, joululoma alkoi ja joulufiiliskin iski saman tien! Koukutuin eilen taas Pinterestiin, kun etsiskelin inspiroivia joulukuvia. Piti tietenkin luoda myös oma joulukansio.  Haaveilin pienestä kuusenoksasta, joka sopisi isoon lasipurkkiin ja se löytyikin hyljättynä kadulta muiden oksaroskien seasta. Nappasin kainaloon ja iskin maljakkoon. Tänään on tarkoituksena tehdä jotain simppeleitä jouluruokia ja viettää pieni pre-joulu kotosalla. Huomenna matkustan äidin luo Varsinais-Suomeen.

tuikut

sukat-ja-matot

minikuusi-2

taatelikakku

joulunaamut

kymttilat-ikkunalla

kirjahylly-2

Ja katsokaas, villasukka on edennyt! Ystävä auttoi ja jaksoi kuunnella valitusta ja vaikerrusta. En kyllä ymmärrä tuon sukan muotoa yhtään. Typerä ohje. Kuvitelkaapa kun se jalkaosa tuosta nyt etenee…siitähän tulee aikamoinen lapio! Ja jos mietitte, että mikä tuo vieressä oleva pötkylä on, niin sen oli tarkoitus olla neulekravatti Ernolle. Kun kravattia roikotti, niin se kiertyi sellaiselle hienolle korkkiruuville! En ymmärrä. Purin sen sitten.

villasukat

My Christmas vacation just started and I’m so happy and in a Christmas mood already. Today we are going to cook a simple Christmas dinner and celebrate at home. Tomorrow I’m travelling to Southwest Finland to see my Mum.

I found a little spruce branch on the street, took it home with me and put it in a big glass vase. It’s going to be our Christmas tree this year. Hopefully you are in a Christmas mood also. If not, you can check out my Christmas board on Pinterest!

14 thoughts on “Hei, se on joulu nyt! / Hey, It’s Christmas!

  1. Neulominen on viime aikoina ollut aikamoista murheenkryyniä tälläkin puolella ruutua, mutta ehkä se vielä siitä. 🙂 Kiitoksia joulutunnelmakuvista, kyllä tästä itsellekin alkaa jouluoloa kehittyä näitä katsellessa.

  2. Ei huolta, suunnilleen tuolta sen kuuluukin näyttää!:D kavennat vaan tarpeeksi. Voin vain taputella itseäni olkapäille, opettelin neulomisen nimittäin jo ennen peruskoulua! Jatka vain sinnikkäästi ärsytyksestä huolimatta, lopulta se onnistuu kyllä:)

    • Elina, kiitos ihana kannustuksesta! 😀 Kyllä mä tuon aion loppuun kutoa ja tehdä vielä heti perään seuraavat, jotta jäisi paremmin mieleen nuo ohjeet. Lupaan laittaa kuvan valmiista parista, viimeistään kesällä. 😀

  3. Enpä ole kyllä hetkeen tehnyt mitään neulomuksia/virkkauksia, että siihen nähden olet kyllä voiton puolella. Ja hyvältähän tuo näyttää. Sukkahan siitä tulee!
    Hauskaa joulua, teille molemmille! 🙂

    • Hurmioitunut, mä toivon, että opin tuon sukan tekemisen, sillä meillä ei ole suvussa enää yhtään sukankutojaa. Ajattelin, että mä tekisin sitten kaikille sukkia (ja lapasiakin joskus) tästä lähtien. Vähän täytyy vielä harjoitella… 😉 Mitä ihaninta joulua sinulle!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s