Vuoden viimeinen päivä / The last day of the year

uusikaupunki-7

Vuoden viimeisenä päivänä olisi kiva lausua jotain syvällistä, mutta päädynkin sanomaan vain, että tämä oli ihan hyvä vuosi. Vähän sellaista rämpimistä, mutta paljon pieniä ja vähän suurempiakin upeita tapahtumia, jotka tekivät tästä vuodesta hyvän. Olen muutoksien, draaman ja liioittelun ystävä, joten siksi vuosi ei tuonut liiemmin yllätyksiä henkilökohtaisella tasolla. Omaan “suoritukseeni” (kauhea sana) olen ehkä lievästi pettymyt. Tarkoitan tällä lähinnä työkuvioita ja sen sellaista. Olin ehkä vähän ameeba. Sen sijaan uudesta vuodesta minulla on hyvä kutina, sellainen tunne, että siitä tulee loistava. Tai ainakin tosi hyvä!

uusikaupunki-6olkitahti mandariinitjouluvalot

Minua kiinnostaisi tietää, että miten te ajattelette elämänne kulkua? Itse elän ehdottomasti vuosissa, johon kanssa-asukki totesi: “hullua”. Hän lukeutuu vuodenaikaihmisiin. Olen kuullut myös viiden vuoden sykleissä elävistä ja yhdestä pitkästä (?) viivasta (joka kuulostaa minusta ihan kauhealta, anteeksi nyt vaan).  Olikohan kysymys järkevästi ilmaistu?

Onnellista uutta vuotta ja kiitos, että olette lukeneet ja kommentoineet mukana, se on ihanaa!

It’s the last day of the year. I would love to say something profound, but I’m content to just say that this year was OK. I’m a person who loves drama, surprises and changes, but nothing really special happened on a personal level. On the other hand, the year was filled with lots of good and really good things so all in all I’m happy with it. I feel that next year is going to be awesome or at least really good!

I wish you a Happy New Year and thank you for commenting and reading my blog! ❤

14 thoughts on “Vuoden viimeinen päivä / The last day of the year

  • Sarp, kuulostaa luonnolliselta. Mäkin ajattelen vaiheina, mutta lopulta täytenä vuotena vaiheineen ja niiden kautta muodostan mielipiteeni kuluneesta vuodesta. Onnellista uutta vuotta!

 1. Tämä vuosi oli vähän kuin suossa rämpimistä. Toivotaan ensi vuodesta vähän sujuvampaa meille kaikille. Viime viikolla löysin kyllä kumpparitkin! Hyvää Uutta Vuotta Saija.

  • Nalle, kuulostaa tutulta. Hyvä, että löysit kumpparit, mutta päätetään yhdessä, ettei niitä tarvita niin paljon ja tästä tulee ehdottomasti sujuvampi vuosi! 🙂 Ihanaa uutta vuotta!

 2. Loistava tuo ensimmäinen kuva postauksessasi! Piti kutsua ihan mieskin sitä ihailemaan.
  Mikä valo ja mitkä värit! Tänä aikana, kun valokuvia tursuu joka tuutista, harva valokuva pysähdyttää. Seuraan blogiasi ja tykkään nimenomaan kuvistasi ja jotenkin herkistä teksteistä.
  Jatka vain samoin ensi vuonna.

  • Helena, kylläpä tuli hyvä mieli sanoistasi, kiitos paljon! Ensimmäinen kuva on Uudestakaupungista, jossa vietin lapsuuteni. Kuvaan siellä aina puutaloja, koska ne on niin kauniita ja olen niin onnellinen, että ne on säilytetty. Onnellista uutta vuotta teille!

  • Vilja, kiinnostavia nuo rinkulat! Kuulin eilen vastaavanlaisen ajatuksen, että vuosi muodostuisi juurikin rinkuloista, mutta ne menivät tietyllä lailla. Ehkä vähän niin kuin spiraalina, tai en nyt tarkkaan muista. 🙂 Ihanaa uutta vuotta!

 3. Mulle elämä on kun aikajana, josta pompsahtaa viivalla esille niitä tapahtumia, jotka jäävät kirkkaimpina mieleen =) Esim on asioita jotka tapahtuivat aikaan ennen nykyistä miestäni, aikaan ennen lapset, silloin nuorena jne =)

  • Piitzi, kuulostaa loogiselta. Mä pystyisin ajattelemaan aikajanaa, jos se menisi vaikka ylöspäin tai taaksepäin. 🙂 Mutta tosiaan elämän kyllä pilkkoo myös tuollaisiin lapsuus/nuoruus/suhteet-osioihin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s