Ropisee ja ollaan vaan / Rainy days

tuikut-ikkunalla

Kuvittelen aina että uusi vuosi alkaa rytinällä, mutta sehän vain salakavalasti hissuttelee menemään. Niin, että päivät näyttävät samalta kuin ennen ja sade jatkuu, mutta yhtäkkiä ollaankin jo kolmannessa päivässä. Ostin uuden kalenterin tai oikeastaan tyhjän vihkon, johon piirsin viivat päiville. Aloitin kauniilla käsialalla ja kuvittelen että niin se jatkuu. Elämä on hallinnassa, kun on uusi kalenteri ja kaunis aloitus. Oikeasti kolmen viikon päästä suhin menemään harakanvarpailla. Niin se tuppaa menemään.

teehetki-2teehetkisohva-ja-maalaussade

Olen lukenut ja kirjoittanut vimmatusti. Kylläpä se tuntuu ihanalta pitkästä aikaa, viipyillä sanoissa, lauseissa. Keräilen voimia viikonlopun ja ensi viikolla jatkan hommia työhuoneella.

ikkunalaudallapulkkinen-kirjalukija

orkidea-kukkii

I’ve been enjoying the rainy days by reading and writing a lot. It’s been a while since I got the chance to just get absorbed in words and sentences and I’m loving it. 

4 thoughts on “Ropisee ja ollaan vaan / Rainy days

  1. Kylläpä oli osuvasti kirjoitettu, tavoitit tunnelman joka on itselläkin juuri nyt vuoden vaiheen jälkeen, varmasti tuttu monelle muullekkin. Jännä keksintö tehdä vihkosta kalenteri. Minä mietin pitkään millaisen kalenterin täksi vuodeksi haluan..Se on jotenkin merkityksellistä, että millaisella kalenterilla aloittaa vuoden. En vielä osannut päättää, vanhan kirjan mallista ja marokkolaishenkistä/itämaista mietin ja sitten ihan kotimaista Polka desingnii.. Saa nähdä mihin päädyn. Minulla varmaan kävisi niin että jos tekisin itse kalenterin ne päivät olisi ihan hukassa ja joku kuukausikin voisi tipahtaa pois tai niitä vois tulla muutama ylimääräinen 😀 Katsellaan mitä vuosi tuo: hyvää sellaista sinne teille!

    • A kiss, uusi vuosi tuo varmasti paljon kaikkea hyvää!
      Oon samaa mieltä sun kanssa, kalenterin valinta on tärkeä juttu. Sen takia olenkin muutamina vuosina tehnyt kalenterin itse, koska en ole löytänyt mieleistäni. Sen pitää olla tarpeeksi kevyt ja pieni, että sitä jaksaa kantaa laukussa päivittäin, mutta silti tarpeeksi kirjoitustilaa päiville ja ehdottomasti tyhjää kirjoitustilaa myös. Se pitää saada myös jotenkin kiinni (esim.kumilenksulla tai magneetilla, ettei sivut repeydy laukussa. Niin ja täytyyhän sen olla nättikin! 🙂
      Musta on mainio ajatus, että sun vuodesta puuttuisi päiviä tai kuukausia, tai niitä olisi vähän lisää. Itseasiassa niin hauska, että jos mulla ei olisi MITÄÄN velvollisuuksia, olisi hauskaa elää keksityn kalenterin mukaan, ilman totuutta. Tai ehkä sitten ei olisi kalenteria ollenkaan. 🙂 Ihanaa uutta vuotta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s