Sunnuntaikävely Café Regattaan / A Sunday walk to Café Regatta

kahvila-regatta

Kirpeä parin asteen pakkanen, ripeä kävely varpaat kippurassa ja mielessä Cafe Regattan korvapuusti. Minut sai sängystä ylös kylläkin vasta taikasanoilla karjalanpiirakka ja munavoi. Päätimme, että sunnuntaisin (edes) on hyvä lähteä pidemmälle kävelylle säällä kuin säällä. Päivä alkoi ihan erilaisella puhdilla ja hyvä fiilis ulottui iltaan asti. Jos määränpäänä on aina joku kiva kahvila tai paikka, jossa ei ole vaikka ennen käynyt, on helpompi lähteä liikkeelle ankeallakin ilmalla. Ja olihan se karjalanpiirakka munavoilla ihan törkeän hyvä. Nyt vain listaamaan kivoja sunnuntaikahviloita vähän pidemmän kävelymatkan päässä!

kahvila-regatta-2 kahvila-regatta-3 kahvila-regatta-4 kahvila-regatta-6    ranta-1kahvila-regatta-8rantaranta-2

Pakko vielä vinkata kiehtovasta sivustosta, joka houkuttelee seikkailemaan! Ohitimme kävelyretkellämme yhden hylätyn näköisen rakennuksen, jonka kohtaloa jäimme miettimään ja googlettamisen jälkeen löytyi sivu nimeltä Ruosteinen. Sieltä selvisi rakennuksen tarina ja paljon muita mielenkiintoisia hylättyjä paikkoja ja rakennuksia.

We decided that we will go on a longer walk every Sunday despite the weather. It’s a great start for the day. And a good walk always features a coffee break. This time we chose one of my favorite winter cafés called Regatta. 

Advertisements

6 thoughts on “Sunnuntaikävely Café Regattaan / A Sunday walk to Café Regatta

 1. When I visited Helsinki some years ago, that little cafe was one of the places i liked more. So cozy, so nice atmosphere, and the place.
  I have also decided to walk a bit more, despide the weather. Not always easy, but with a place like that to rest, is easier.

  • Ibabe, nice to hear! I think so too. Regatta is a really unique and funny little cottage. It’s always worth visiting. No, it’s not easy to go for a walk if it’s grey and rainy, but coffee break is always a good incentive!

 2. Kyllä. Hyvä kahvila saa meikäläisetkin liikkeelle. Ennen tehtiinkin sitä usein. Nyt lähin kahvila on meiltä about kuuden kilometrin päässä. Mutta, kesällä pääsee polkupyörällä – mukavaa sekin.

  • Saara, kuus kilsaa oiskin sitten jo ihan kunnon lenkki! Mä tykkään kyllä pitkistäkin kävelylenkeistä, mutta talvisäällä jäätyy varpaat pienessä hetkessä. Totesin juuri, kun tultiin ulkoa ja edelleen varpaat kihelmöi. Talvella tosin on ihanaa kahvitella ihan kotonakin reippailun jälkeen. 🙂

 3. Heips,
  ei ole tähän aikaan vuodesta kahvilaa, mutta aivan ihana paikka Vanhan kaupungin lahti ja Tekniilkan museon kupeessa olevat näkymät Vantaanjoelle ja koskelle. Nähtiin juuri siellä iso koskelokin – viisaammat kertoivat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s