Olohuoneessa / In the livingroom

  olohuone-uusi-jarjestys-2

Olen sellainen järjestelijä, että kun innostun vaihtamaan huonekalujen paikkaa, tajuan kaiken ympäri käännetttyäni, että alkuperäinen järjestys on kuitenkin se kaikkein paras. Hirveä vaiva ja hiki, mutta lopulta tyytyväisyys, kun on alunperin onnistunut keksimään niin hyvän järjestyksen, hah. Suosittelen kuitenkin helppoa ja ilmaista kikkaa virkistävään muutokseen: vaihda mattojen paikkoja huoneittain tai käännä ne eripäin, vaihda nojatuolin paikkaa tai siirrä jotain huonekalua kaksikymmentä senttiä johonkin suuntaan. Osta kukkia.

punaiset-neilikatteehetki-3 olohuone-uusi-jarjestys-1 oviolohuone-uusi-jarjestys

I get bored really easily and like to move the furniture around in our place. Quite often the project ends with me realizing that the original arrangement was the best after all. That’s pretty depressing. I still have some quick and free tips to share: change the places of the rugs, move the armchair to a different corner of the room or move a piece of furniture twenty centimeters in a random direction. Buy flowers. 

13 thoughts on “Olohuoneessa / In the livingroom

  • Anna, hei hienot nojatuolit teillä! Tykkään myös sinisenä. 🙂 Meillä on vain tuo yksi, jonka äitini on pelastanut joskus kaatopaikan kohtalolta, onneksi.
   Joo, se on kumma, että ne huonekalut vaan ei toimi yleensä kuin yhdellä tavalla. Tai sitten se on vaan kiinni siitä mihin silmä tottuu? Pienesineet vaihtaa paikkaa tosi usein, että jotain vaihtelua sentään. 🙂

  • Enne, todella! Mä oon hyvin iloinen tästä uudesta järjestyksestä, vaikka se on oikeesti melkein sama kuin ennen. 🙂 Pari nojatuolia vain siirtyi toiselle puolelle olkkaria, niin että ikkunan edessä on nyt enemmän tilaa. Pienestä kiinni.

  • Nalle, kivaa! Verhojen vaihto todellakin muuttaa tilaa ja parasta jos saa valoisamman vaikutelman! Meillä on verhot vain makuuhuoneessa ja nekin vain sellaiset huitulat, että ois kiva saada ihan oikeat, ryhdikkäät verhot.

  • Ume, mä ehdotan, että vaihdat ne vain joku päivä salaa kun mies ei ole kotona. 🙂 Ehkei se edes huomaa. Tai jos ei ole tyytyväinen, niin pyydä vaihtamaan takaisin. Luulen, että hyväksyy, eikä jaksa alkaa vaihtamaan vanhoja paikoilleen. 😉

 1. Mä tykkään kyllä tosi paljon noista kaikista viherkasveista joita näissä sun kuvissa näkyy. Niistä tulee eloa!

  Meillä on samanhenkisiä tuoleja kanssa, tällä hetkellä vain yksi on sisällä. Kaksi odottelee verhoilua varaston puolella.

  • Jonna, kiva kuulla! Onneksi kasvit ovat selvinneet hengissä nyt talvellakin, vaikka ikkunoista vetää aikalailla.
   Meilläkin on varastossa tuoleja (ihan tavallisia pinnatuoleja) odottelemassa korjausta, mutta oon vähän saamaton edistämään projektia. 🙂

 2. Pienet muutokset on kyllä niin helppoja piristyskeinoja! Ei aina tarvi vetää koko sisustusta uusiksi. 🙂 Meillä on tapahtunut edistystä ylipäätään sisustuksessa, toisin sanoen on saatu verhot ja kirjahyllyt laitettua vaivaisen vajaan 2 vuoden jälkeen siitä, kun asunto on ostettu….

  PS toi tuoli ❤ ❤

  • June, no mutta pikkuhiljaa, mitä sitä turhaan hätiköimään. 😀 Mä oon niiin hidas kans kaikissa ratkaisuissa, mutta onneksi voi pienillä jutuilla virkistää välillä kotia.
   Onneksi tuoli tuli meille, eikä päätynyt kaatopaikalle…!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s