Viime päivinä / Lately

  kalliossa-2

Viime päivien aikaiset aamut, kahvilatyöt ja venyneet illat, sarjamaratonit ja päivien hämäryys. Tuloksena haukottelua ja uneliasta möllötystä. Onneksi on ihania ystäviä, jotka kutsuu kylään ja keittää kahvia. Muita ilon aiheita: kävely Kallion läpi, kauniit talot ja kivat näyteikkunat, ihana poikaystävä, joka tykkää laittaa (minulle) ruokaa. Ja lukeminen! Luen elämäni ensimmäistä Murakamia ja tykkään jo nyt, vaikka olen vasta alun sivuilla. Mitä teille kuuluu?

kalliossa-1

kalliossa

kotona

mutteripannu

kotona-1

visiting

visiting-1

visiting-3

visiting-2

kruununhaka-portti

Such early mornings and too long days at work. Lot of yawning and tiredness. Lucky to have such lovely friends who ask me over for a coffee, and a boyfriend who loves to cook (for me). I wish for more sunny or at least slightly brighter days so I could enjoy having a walk in the city and doing some window shopping. How are you? 

11 thoughts on “Viime päivinä / Lately

 1. Raukean rauhallisia ja seesteisen suloisia otoksia. Täällä nautitaan kylmistä pakkaspäivistä sisätiloissa graduprojektin saadessa taas tuulta alleen. Lisääntynyt valo ja pakkaskuuraiset puut ilahduttavat valtavasti. Hiihtämässäkin olen ehtinyt käydä sitten vuoden 2013 ja tuntuupa hyvältä saada kunnolla kiertoa istumatyöläisen rankaan. Opiskeluahkeroinnin lomaan on varattu yksi risteily ja yksi kulttuurireissu Turkuun. Onpa jotain mitä odottaa ja jotain mikä potkii kirjoittamaan niitä esseitä. 😉

  • Hurmioitunut, no sullahan on aktiviteetteja! Hiihto ois varmaan aika hauskaa ja voin kuvitella että myös raskasta. En ole hiihtänyt varmaankaan ala-asteen jälkeen. 🙂 Muistan kyllä, että tykkäsin. Luistelu ois myös kivaa, mutta mä oon niin paleleva, että tarvitsisin luistinten sisään jotkut sähkölämmikesukat!!
   Kivaa, että gradu edistyy, talvi on hyvää aikaa puurtaa opintoja. Oot ansainnut lomailun!

 2. Ihania kuvia arjen hetkistä; näistä nautin kaiken tämän pakkasen keskellä, johon yritän sopeutua. Onneksi on sentään kaunista… Minä taas odotan pääseväni takaisin kahvilatyöhön (josta pieni tauko kahvilan muuton myötä); sinne pystyy juoksemaan pakoon opiskeluja, missä olisi jatkuvasti hommaa… Kamera odottaa hajoamisensa myötä tuomiotaan hyllyllä; korjataanko vai eikö?

  • Lusikka, minäkin koitan sopeutua. Samalla haaveilen matkoista ja talvesta jossain lämpimässä. Sisällä on kivaa tunnelmoida ja ulkonakin toki aina välillä kaunista ja raikasta, mutta aikoinaan paleltuneet jalat eivät meinaa kestää pientäkään kylmyyttä. :/
   Kahvilahommat ovat kyllä kivaa vastapainoa. Lähinnä viikot ovat tuntuneet pitkiltä, kun on liikaa projekteja päällekkäin. Sinänsä se ei ole huono asia. 🙂
   Harmi, että sun kamera on rikki! Sanoisin, että tottakai kannattaa korjata, jos se vain on mahdollista, eikä superkallista? Tietty, jos uuden saisi about samaan hintaan…hmmm?

 3. Onpas kaunis talo Kaliossa ja hieno portti Krunikassa. Ja tarjoilut ovat houkuttavat! Tuollaisia suklaita pitäisi itsekin opetella tekemään.

 4. Pieni vihje – katso ihmeessä Murakamin kirjasta tehty elokuva, kun olet tietysti ensin lukenut kirjan. Kaunista kaunista!
  terveisin Jaanika

  • Jaanika, ihana vinkki! Kiitos! Tarkoitatkohan muuten sitä Norwegian Woodia? Sen olen nähnytkin, mutta kirjaa en ole lukenut. Elokuva oli kyllä kaunis ja sen voisi katosa uudestaankin. 🙂 Nyt luen Värittömän miehen vaellusvuosia. Kiehtova kirja, suosittelen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s