Tanssit kettujen kanssa / Tanssi by Iittala + arvonta!

   tanssi-iittala-haapaniemi-10

Voihan viekkaus! Sain Iittalalta mallailtavaksi uusia Klaus Haapaniemen suunnittelemia Tanssi-tuotteita ja taisin vähän ihastua tuohon kettuveijariin. Tanssi-tuotteet ovat syntyneet Leoš Janáčekin Ovela kettu-oopperan inspiroimana. Meidän kodista löytyy hyvin vähän punaista, mutta ruskean sävyjä sitäkin enemmän sekä kalusteista, että vähän sieltä täältä. Muistatte varmaan värikkään maalauksen, joka yleensä roikkuu sohvan yläpuolella. Maalaus sai hetkeksi siirtyä kettujen tieltä. Ah, niin virkistävää vaihtelua tällaiset stailausprojektit, kun voi nähdä oman kodin ikään kuin uusissa vaatteissa.

tanssi-iittala-haapaniemi-11

tanssi-iittala-haapaniemi-8

tanssi-iittala-haapaniemi-9

tanssi-iittala-haapaniemi-6

Kanssa-asukki hankki sattumalta tovi sitten punaisen valurautapannun.  Ystävien facebookissa hehkuttamaa huevos rancherosia oli testattava aamiaisella uudessa pannussa kettuastioiden kera. Oli muuten hyvää!

tanssi-iittala-haapaniemi-7

Olen aikamoinen astiafriikki ja tuntuu, että kaikille ihanille kipposille ja kupposille on hetkensä. Tanssi-sarjan astioista ihastuin varsinkin noihin pieniin kahvikuppeihin. Juuri sopivan kokoisia kahvihetkeen. Teetä tykkään juoda jättikupeista.

tanssi-iittala-haapaniemi-16

tanssi-iittala-haapaniemi-2

tanssi-iittala-haapaniemi-3

tanssi-iittala-haapaniemi-1

tanssi-iittala-haapaniemi-14

tanssi-iittala-haapaniemi-15

tanssi-iittala-haapaniemi

tanssi-iittala-haapaniemi-13

Ja hei, nyt iloinen uutinen kaikille muillekin astiafriikeille ja kettufaneille! Kurkkaa tästä linkistä kaikki Tanssi-sarjan tuotteet ja valitse suosikkisi. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen sähköpostiosoitteen kera lauantaihin 7.2. klo 24.00 mennessä. Arvon sunnuntaina voittajan, joka saa itselleen Tanssi-tuotteita 250 €:n arvosta. Onnea arvontaan! ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

*Blogiyhteistyössä Iittalan kanssa. AdvertisementOsa tuotteista kuvauslainassa, osa saatuja.

I got a chance to see how the new Iittala Tanssi products look in our home. Tanssi is a new collection by Klaus Haapaniemi that includes tableware and interior decor products. I think Tanssi is really refreshing and magical with it’s ornamental style on a clean white background. I really like the cunning red fox that reminds me of fables from my childhood. 

There’s a giveaway draw (Open to readers in Finland only, sorry international followers!). To take part, leave a comment with your email address telling what is your favorite Tanssi product

180 thoughts on “Tanssit kettujen kanssa / Tanssi by Iittala + arvonta!

 1. Ehdottomasti valitsen kahvikupit, sillä kahvi tulee juotua kotona jokaikinen aamu ja kyseiset kupit toisivat varmasti oman lisänsä siihen hetkeen.

  Ps. Tämä on täysin irrallaan aiheesta, mutta kupeista tuli mieleen… jos olet eräässä (Hkin paras!) kahviin liittyvässä paikassa duunissa, niin on ollut mitä suurin ilo törmätä.

 2. Ihania astioita, nuo isot mukit on mun suosikit! Ja tyynynpäällisetki on makeet 🙂 Ekan kerran ku näin tuon kuosin en ollu ihan varma, että sytynkö, mutta kun näin nämä kuvat, niin taisin vähä ihastua ❤

 3. Minun suosikkejani ovat nuo isot kupit, joissa viehättää tuo todella kaunis kuviointi, sekä se, kuinka paljon sinne mahtuu kerralla teetä 😉 Olen niitä ihmisiä, joille pikkuiset kupit eivät riitä ollenkaan (asia jota kiroan kyläillessä sen iänikuisen keltaisen Liptonin lisäksi), vaan tee kuuluu juoda mahdollisimman suuresta kupista. Tämä uusi astiasarja on ihana!

 4. Aluksi tämä Iittalan uutuus ei viehättänyt… Mutta älä huoli, nyt nämä suorastaan kiehtoo! Mukit ja lautaset kotiuttaisin. Tekstiilit eivät sovi meille.

  • Jenni, mulle kävi vähän sama, että aluksi kun näin kuvia ihan pieninä jossain, ajattelin, että onkohan vähän liikaa. Mutta kun näin livenä, olinkin myyty! 🙂

 5. Suosikkeja ovat lautaset! Ihania kuvia taas kerran. Teidän herkullinen munakas ja avokado paahtiksen kanssa inspiroi aamiaisen tekoon tänä kuulaana perjantai vapaapäivänänä ❤

 6. Pingback: Asioita, joihin en kyllästy / Things I never get bored of | Cosy home

 7. Lautanen veikeillä kana- ja kukkoilijalla on ihan mahtava, niin paljon katseltavaa. Hymyn pistää huulille arkiruokaakin syödessä

 8. Ovat kyllä tarunomaisia astioita! Aluksi eivät kiehtoneet minua yhtään, mutta yllättävän usein olen löytänyt itseni niitä kaupassa hipelöivän – niin se mieli muuttuu :–) Kaikista mieluiten ottaisin pienen kahvikupin tai tyynynpäällisen omaan kotiini.

 9. Iskin heti silmäni noihin kahvikuppeihin asetinlautasineen. Niissä on hurmaavaa vanhanajan ylellistä tunnelmaa, vaikka muotokieli on muuten modernimpi. Tyynynpäällinen tulee heti hyvänä kakkosena, aika ihana sekin.

 10. Keittiöpyyhe on upea. Seuraava hankinta tähän sarjaan. Vaimo toi mukeja ja lautasia kotiin – olin alkuun niukkasanainen, ehkäpä aiempien astiastojen määrä sai minut haukomaan henkeä sisäisesti. Nyt luurin näitä koko ajan ja tekisi mieli täydentää sarjaa. Mihin mahtuisi vielä yksi astiakaappi? Tai kuka ostaisi kattavan muumimuki sarjan…

 11. Kahvipurkkeja ja kankaita on toiveena meille suurten kahvikuppien seuraksi. Kupit ovat mainio uutuus perheessämme, ei tarvitse santsata….keittiöverhot ketuista on haaveena…ilmoittakaa jos kankaita tulee myyntiin.

 12. Thaimaassa katselen sisutusblogia….kuulostaa ehkä oudolta, mutta varjossa lepääminen hetkisen aikaa on paikallaan … ihastuin kuvioihin. Kotona vain isällä ja äidillä on kahvikuppi….omasta ketusta unia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s