Asioita, joihin en kyllästy / Things I never get bored of

chemex-coffee

Jos aamulla sattuu käymään niin, että verhojen välistä pilkahtaa kultaista valoa, tekee mieli vähän riehua. No, ainakin hyppään ylös sängystä, avaan verhot ja ikkunan ja hengittelen tyytyväisenä kevääntuntuista ilmaa. Ja kuvaan makuuhuoneen ikkunaa ja heiluvia verhoja sadannen kerran. Se on yksi asia johon en kyllästy, tuulessa heiluvat verhot.

ikkuna-ja-valo

Lainasin töistä Chemexiä, ihan vain koska se on niin kaunis. Hieman irvistellen palautin, koska kahden hengen talous ei ehkä tarvitse enää lisää kahvinvalmistusvälineitä.

chemex-coffee-2

kukat

nappulat

Jos huomaan ulos lähtiessä, että aurinko tekee käytävään kauniita kuvioita, palaan hakemaan kameran ja kuvaan seiniäkin aina vaan, uudestaan. Toinen asia johon en kyllästy, varjot.

ikkuna-ja-valo-1

ikkuna-ja-valo-3

chemex-coffee-3

ikkuna-ja-valo-2

coffee-time

kauppatori-helsinki-3

koiranpäivät

vahakukka-maljakko

En usko, että kyllästyisin myöskään kahviin ja vahakukkiin.

P.S. Hei, kiitos arvontaan osallistumisesta ja kivoista kommenteistanne! Vielä on aikaa lauantaiyöhön asti osallistua Tanssi-arvontaan!

There are a few things I never get bored of. The spring light that shines between the curtains in the morning. The shadows. And of course coffee and flowers too.

22 thoughts on “Asioita, joihin en kyllästy / Things I never get bored of

 1. Hyvä fiilis tuli näistä. Itse näin auringon vasta iltapäivällä kun olin aamukuudesta mennyt siihen asti putkessa. Ihana oli kyllä aurinko iltapäivälläkin, tuli mukavasti siitä virtaa loppupäiväksi. Ihanat kuvat taas!

 2. Ihanaa valoa! Tänään saatiin Jyväskylässäkin nauttia auringosta. Aurinkoa vasten pyöräillessä toivoin, että olisin ottanut aurinkolasit mukaan, mutta ei niiden unohtuminen niin harmittanutkaan. Nyt kun kerran oikeasti HÄIKÄISI pitkästä aikaa.
  Hmm,mihinhän en kyllästyisi… Auringonvaloon, tammikuun pakkasilla kimmeltäviin kuurapuihin, kynttilöiden tuomaan tunnelmaan vuodenajasta riippumatta ja ikkunoista avautuviin auringonnousuihin ja -laskuihin.

  • Hurmioitunut, häikäiseminen on harvinaista, joten antaa tulla vaan! Ihania asioita listasit, ei noihin kyllä voisi kyllästyä ikinä. Mä oon nähnyt ihan liian vähän kuuraa ja kuurapuita tänä talvena. Jos (kun) lunta vielä tulee niin ehkä se ei haittaa niin paljon, sillä kuura on kaunista. Tuli mieleen myös aamunkaste, sellainen kun vaikka keväällä/kesällä menee aikaisin ulos ja ruoho on kasteesta kimmeltävä.

 3. Minua ihastutti se, kun sanoit pitäväsi varjoista! Jos niitä ei olisi, valo tuntuisi tylsältä. Oletko koskaan ajanut vanhalla polkupyörällä pehmeää soratietä esim mökillä tai maalla, kun lempeät varjot raidoittavat ja täplittävät tien? Minä olen ja tuntuu, etten pääse eteenpäin ollenkaan, kun pitää koko ajan pysähtyä kuvaamaan. Oi, olisipa jo kesä! Valkeat, ohuet verhot liikkumassa lämpimässä kesätuulessa… se koskettaa sielua! Hei, mikä kukka on vahakukka? Kauniit, pienet kukat.

  • Helena, kuulostaa aivan ihanalta koko kuvauksesi, mökkitie, polkupyörä…!
   Tuollaisesta kokemuksesta minulla on aikaa. Mutta muistan kyllä viime kesältä, kun oltiin mökkeilemässä ja käveltiin hiekkatietä pellon laitaa. Pysähdyttiin vähän väliä kuvaamaan kultaisia viljapeltoja, kukkia ja metsätietä. Kohta se kesä on! Ja hauskaa oli myös nukkua mökin pihalla teltassa yksi yö. Sieltä oli ihana herätä aurinkoon.
   Vahakukka löytyi ihan vahingossa lähikukkakaupasta, ihan uusi tuttavuus. Kovin herkän ja nätin näköinen.

 4. Sun blogista tulee aina niin hyvä mieli. Ei koskaan sellainen “pakko ostaa tuo tai tuo”-olo, vaan aina lämmin, kaunis ja kotoisa. (Hyvään) kahviin ei kyllä voi kyllästyä ja pian sitä valoakin on onneksi aina vain enemmän.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s