Kesäkaupunki helmikuussa / Visiting Hanko

        hanko-8

Kun ystävät ehdottivat minilomaa Hangossa helmikuisena maanantaina, vastasimme tietysti kyllä muiden pudistellessa päätä älyttömälle ajatukselle. Kuka lähtee pikkuruiseen Hankoon helmikuussa, kun tuo suloinen taajama on suosittu lähinnä kesäparatiisina biitseineen?

hanko-3

Olen syntynyt Hangossa tai tarkemmin ottaen Tammisaaressa ja muistan lapsuusvuosilta oikeastaan vain ystäväperheen, loputtoman rannan ja pitsihuvilat. Ja ne ovat edelleen parhaita asioita Hangossa. Yövyimme hurmaavassa Villa Maijassa ja teimme pitkiä kävelyretkiä rantaa pitkin. Oli ehkä kevään kauneimmat ja aurinkoisimmat päivät ja hämmennykseksemme söimme salaatit ULKONA, terassilla. Niin, että epäilijät, Hangossa oli ihanaa!

hanko-11hanko-12

hanko-6

hanko-1

hanko-4

hanko-7

hanko-2

hanko-5

hanko-10

hanko-tammisaari

hanko-tammisaari-2

tammisaari

tammisaari-2

tammisaari-1

Oletteko käyneet Hangossa tai Tammisaaressa? Jos, niin olisi mahtavaa kuulla teidän retkistä tai lempipaikoista! Alla pari omaa suosikkia tältä retkeltä.

Tammisaaressa: Café pieni keittiö / Raatihuoneentori (kolme alinta kuvaa), Ravintola Klubben (kaksi pientä kukkatapettikuvaa) Tammisaaren museokeskus Ekta, jossa pysyvä Helene Schjerfbeckin näyttely (joka oli harmiksemme kiinni vieraillessamme).

Hangossa: Alan’s Café / Raatihuoneentori 4 (soma sisäpihakahvila), Café Regatta (hyvät salaatit ja kiva näkymä merelle), Ravintola Origo / Satamakatu 7.

We made a little trip to Hanko with our friends. I love this kinds of short trips in Finland. It’s nice to do some research in advance to find the best cafés and places to visit. Have you ever been to Hanko? 

3 thoughts on “Kesäkaupunki helmikuussa / Visiting Hanko

  1. Hanko on ihana. Mä tykkään kaikista eniten Tulliniemen rannasta. Siellä on mahtava fiilis, satama ja lähdön tunnelma samassa paikassa, missä voi upottaa jalat pehmeään santaan tai kiivetä kalliolle.

    • Jonna, mä en muista mitä rantaa me käveltiin, mutta maisemat oli kyllä kauniita. Täytyy palata kesällä uudestaan, kun voi oikeasti upottaa jalat santaan. 🙂

  2. Pingback: Tapettirakkautta Tammisaaressa / Wallpaper love in Tammisaari | COSY HOME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s