Rauhallinen viikonloppu / Easy weekend

sunnuntai-unet

Reilua, että on olemassa sunnuntait, jolloin saa nukkua niin pitkään kuin huvittaa ja voi kääriytyä peittoon vielä uudestaan senkin jälkeen kun verhot on jo vedetty sivuun ja sana aamiainen lausuttu ääneen. Perinteinen sunnuntaikävely jäi väliin, sillä lauantain pitkä ja hidas lenkki hyytävässä harmaudessa ja tihkusateessa oli tarpeeksi. Totesin silti, että harmaudessakin on karu kauneutensa. Murretut pastellivärit taloissa ja veneissä tulivat niin kauniisti esille harmaata vasten, että vietimme pitkän tovin kuvaamalla rantaviivaa. Lopulta päädyimme aina niin inspiroivaan paratiisiin, Talvipuutarhaan. Harmittelin, ettei mukaan sattunut eväitä ja lämmittelin varpaita vihreyden keskellä.

sunnuntai-aamiainen

tokoinlahti-5

sunnuntai-aamiainen-1

talvipuutarha-3

talvipuutarha-4

tokoinlahti

toolonlahti-2

tokoinlahti-3

tokoinlahti-2

helsinki-6

tokoinlahti-6

talvipuutarha-1

talvipuutarha-2

sunnuntai-pisarat

sunnuntai-2

siltasaari-3

Really relaxed and lazy Sunday. The last days have been very grey and rainy but we have still gone on some walks outside. I love the colors of the houses and boats against all that grey. I’m happy there are places like botanic gardens to escape to on days like this.   

Advertisements

8 thoughts on “Rauhallinen viikonloppu / Easy weekend

  1. Tuonne Talvipuutarhaan en ole vielä koskaan ehtinytkään. Ehkä sitten seuraavalla Helsinki-visiitillä? Tähän aikaan vuodesta tuollaiset sisäpuutarhat ovat kyllä harmaan päivän piristys…

    • Sarp, sä oot asunut kauniissa maisemissa. Mun tulee aika harvon käveltyä tuolla, kesällä tietty enemmän. Asuin kanssa joskus Töölössä ja silloin nuo maisemat tuli tutuksi. Tänne retkelle?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s