Tää valo saa hieman pöhköksi / Spring light madness

window

Oho, reilusti yli viikko vierähtänyt blogin päivittämisestä. Olen päivitellyt lähinnä omaa sinkoiluani. Kaikki liikenevä aika on mennyt työhuoneella ja pieni paniikki alkaa näyttäytyä lähestyvästä näyttelystä, vaikka olenkin ihan hyvin aikataulussa. Kevät ottaa juoksuaskeleita ja koitan jarrutella parhaani mukaan ajan kulua. Ja kyllähän tämä aurinkoinen ilma tekee  vähän hulluksi ja levottomaksi, aina vain. Tekee mieli tehdä kaikkea yhtä aikaa ja lopulta päädyn yleensä terassikahville rauhoittumaan. Mitä teille kuuluu? Sitä kuuluisaa kevätlevottomuutta ilmassa?

flowers-4

kauppatori-helsinki

flowers

helsinki-rakennukset

vanha-valaisin

helsinki-rakennukset-2

flowers-3

maailmanpyora-helsinki

spring

helsinki-5

This Spring has started really busy and filled with work. I’m sorry that it’s been so quiet here in my blog. I’ve got too many things to do and too many ideas spinning around in my head. Spring light always makes me a bit crazy and restless. But in a good way, though. How are you? 

13 thoughts on “Tää valo saa hieman pöhköksi / Spring light madness

  • Lusikka, tavallaan kivaa tää sinkoilu ja energia. 🙂 Näyttelyn avajaiset on 21.5. Porvoossa, eli onhan tässä onneksi vielä vähän aikaa. Laitan kutsua sit!

 1. Kaipa sitä voisi kevätlevottomuudeksi kutsua, kun tekisi mieli olla vain ulkona eikä kirjoittaa esseitä sisällä. Mutta hommia on tehtävä jos aikoi opintopisteitä kerätä. Kyllä tämä aurinko kuitenkin tuo niin paljon hyvää tuulta ja mieltä, että väkisin kääntyy katse ikkunasta aurinkoon kirjoittelun lomassa.
  Ihmistenilmoille pääsee sosialisoimaan etenkin tiistaisin, kun opastan 50-60-luvun taidenäyttelyä Jyväskylän taidemuseossa. Jännää, opettavaista ja nautinnollista samaan aikaan. 🙂
  Aurinkoista torstaita!

  • Hurmioitunut, tänne on luvattu jotain takatalven tapaista, ehkä sinnekin? Sitten voisi ainakin helpommin pysytellä hetken sisällä opiskelujen ja töiden parissa. 🙂 Mutta toivotaan, että se on vain väärä ennuste, sillä onhan tää kevät vaan ihan mahtavaa!
   Kuulostaapa kiinnostavalta! Voispa päästä sun opastuskierrokselle! 🙂 Ihanaa aurinkoviikkoa sinnekin!

  • Kirjailijatar, kirpeä ja haikäisevä kevätvalo ja rajut varjot jotenkin viehättää. Tulikin räntäkelit valon tilalle, vaihtelua sekin, vaikka valo vie voiton.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s