Pajunkissoja ja pölypalloja / Catkins and dust bunnies

    in-the-kitchen-5

Lievää hektisyyttä ilmassa. Haaveilen, että ehtisin tarttua kirjaan. Että olisi hiljaista ja kiireetöntä. Ja että joku pyyhkisi pölyt, tarttuisi rättiin ja imuriin ja siivoaisi kevään taloon. Koitan priorisoida ja sietää pölypalloja. Ei mennyt kuin tovi, kun photaroin ne kuvista pois, hah. Olen onnellinen, iloinen ja hieman höpsähtänyt. Nautin hetkistä, jolloin olen hiljaa, enkä papata. Mieskin nauttii ja huokaisee. Toi minulle kevätoksan ja kirjan, ihana.

in-the-kitchen

in-the-kitchen-2

in-the-kitchen-3

in-the-kitchen-4

in-the-kitchen-7

in-the-kitchen-6

kirja-book

in-the-kitchen-8

pajunkissa

taivas

pajunkissa-2

valo

valo-3

valo-2

Kuvat: random. Tätä ja nyt. Kevättä, valoa, hoppua, koneella naputtelua, photaroituja pölypalloja, työhuonetta ja innostusta tulevasta.

It’s been hectic lately. I wish I had the time to read a book in silence. Our dusty home really needs a spring lift, but I need to concentrate on work first. Hope you’re all well and enjoying the days!

6 thoughts on “Pajunkissoja ja pölypalloja / Catkins and dust bunnies

  1. Kevät kilpailee kiireisyydellään yhdessä joulun ajan kanssa, sitä ei käy kieltäminen. Mutta kun talven kolkutellessa ovelle kiire meinaa saada lamaantumaan tuo kevät sellaisia hassua odottelun kuplia mieleen. Kesä (=loma) ei ole enää kaukana.

    • Jonna, siltä se tuntuu. Totta, talven kiire on erilaista, kuin kevään. Aivan ihanaa, kun tulee lämpöä, sitä odotan eniten. Ja ettei tarvitse pakkautua niin moniin kerroksiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s