Kasa keväisiä kotikuvia ja loman alku / A bunch of home pics and the start of the holidays

       breakfast-morning-4

Koska kevät on alkanut hieman vauhdikkaasti ja stressaavasti, en voisi olla iloisempi muutaman päivän pääsiäislomasta! Vietän silti muutaman päivän työhuoneella, mutta kunhan velvollisuudet on hoidettu aion korkata uuden kirjan ja mämmin (öh, kuinka juhlavaa…) ja syödä suklaata sohvalla. Ja ehkä katsoa jonkun leffan. Saunoa. Ja ulkoilla. Mitäs te aiotte puuhailla?

bedroom

fruits

breakfast-morning-2

basilika

bedroom-2

breakfast-morning-3

books-2

viherkasvit-2

books

jaakaapin-ovessa

keittiossa

lokki-valaisin

livingroom

takka

livingroom-2

takka-2

viherkasvit

viherkasvit-3

I’m so happy that I have a couple of days off.  I’m going to enjoy Easter on the sofa with some chocolate and a new book. That’s all I want after the long work week. 

8 thoughts on “Kasa keväisiä kotikuvia ja loman alku / A bunch of home pics and the start of the holidays

 1. Pääsiäinen menee (toivottavasti) vähän esseitä kirjoitellen ja palkinnoksi aion virkata isoäidinneliöitä. Olen ihan hurahtanut hommaan, nyt kun opin niitä vihdoin ja viimein virkkaamaan. Haaveena on koota tilkuista joskus pieni peitto. Ja tietysti pääsiäiseksi pitää vähän leipoa. Suunnitelmissa on porkkanakakku ja mangojuustokakku.
  Hyvää pääsiäistä! 🙂

  • Hurmioitunut, kuulostaa kivalta! Täytyis kanssa opetella virkkaamaan isoäidinneliöitä. Ois inspiroivaa valita värejä tilkkupeittoon ja tehdä sitä hiljalleen valmiiksi. En ihmettele, että olet hurahtanut! 🙂 Oo, mitä pääsiäisherkkuja! Porkkanakakku on ihanaa!
   Nautinnollista lomaa!

 2. Voisin niin muuttaa sun nurkkiin! 🙂 Ihanaa kaikkea jokapuolella ja ennen kaikkea tuo tunnelma! ❤ Iloista pääsiäistä, täälläkin korkataan herkkuilun kunniaksi mämmiä ja KERMAA 😉

  • Anna, voi kiitos, sä oot ihana! Tunnelma on yleensä sekamelskainen ja räjähtänyt, nyt olin jopa tehnyt vähän kevätsiivousta. 😉 Iloista pääsiäistä myös! Ja tottakai KERMAA! 😉 (Voin paljastaa tosi oudolta kuulostavan yhdistelmän, joka just keksittiin….mämmiä, lakritsijäätelöä(!) ja KERMAA! Hyvää!)

 3. Samoissa merkeissä, mämmiä ja suklaata. Tai varsinkin jälkimmäistä on tullut pääsiäisen kunniaksi jo niin paljon nautittua, että voisin sillä saralla alkaa vähentää ;D

 4. On tosi kauniita kuvia! 🙂 Oi nuo tuon taiteilijan kuvat ovat ihania, mikä hänen nimensä onkaan? Oliko se joku Katja Tukiainen? Tiedätkö, mistä noita kortteja voisi ostaa?

  • Katri, Kiitos! 🙂 Tuo bambikortti on Eeva-Leena Eklundin ja sen oon ostanut muistaakseni Akateemisen kirjakaupan korttiosastolta. Oikealla näkyy epätarkasti Katja Tukiaisen kortti ja se on varmaan kanssa jostain kirja-tai museokaupasta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s