Päivät työhuoneella / Days at the studio

at-my-studio-5

Kaikki liikenevä vapaa-aika on mennyt näissä merkeissä. Maalitahraisissa vaatteissa ja työkäsineissä maalien ja värien keskellä. Sekoitellen, sotkien, pohtien, nukkuen, riemuiten, ymmärtäen ja taas kadoten. Ihmeellinen valinta tämä työ, mietin usein, mutta joku siinä pitää mukana. Jännite, kysymykset ja arvoitukset, vastauksen löytyminen ja lopulta tasapainon ja harmonian saavuttaminen.

Kuukauden päästä voin näyttää teille jotain valmista ja keskittyä blogiinkin taas enemmän. Täällä ollaan kuitenkin, vaikka vähän hiljaisempana. Ja kiitos, että te olette siellä.

at-my-studio-6

at-my-studio-7

at-my-studio-8

at-my-studio-9

at-my-studio-10

at-my-studio-11

at-my-studio-12

at-my-studio-13

my-studio

my-studio-2

I’ve spent all my free time at the painting studio. In dirty, paint-stained clothes surrounded by paint and colors. I’ve been mixing colors, messing around, thinking, sleeping, getting excited, understanding something and then losing the meaning again. Sometimes I wonder why I paint, but there’s always something that keeps me going. The tension, questions, riddles and finally finding the answer, the harmony and a balance.   

In a month I will finally be able to show you something finished and also focus more on the blog. I am still here, just a bit more quiet than usual. 

18 thoughts on “Päivät työhuoneella / Days at the studio

    • Nellyssi, kiitos!! Draivin ja inspiraation löytyminen on välillä vaikeaa, jos ei ole tarpeeksi aikaa keskittyä tekemiseen. Nyt kun on ollut mahdollisuus olla työhuoneella enemmän, huomaa että kaikkea alkaa syntyä!

    • Anna, hehe, täytyy myöntää, että kyllä voi kaikkea muutakin… 😉 Mutta niin kai kaikissa duuneissa, että löytyy hyvät ja huonot puolet. 🙂 Mutta työhuone on kyllä ihana asia ja siellä viihdyn aina.
      Mukavaa viikkoa!

    • A kiss, kiva kuulla! Vein ison kasan levyjä työhuoneelle, joten nyt on paljon nostalgista kuunneltavaa siellä. Tanssiaskeliakin tulee välillä otettua! 🙂

  1. Nämä värit saavat heräämään päivänä jolloin olo on kuin joulukuussa sään puolesta. Pöydällä kukkii krysanteemit hyasinttien sijasta. Väitän, että ulkona vallitsevalla säällä on erittäin huono huumorintaju… Kevät tule jo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s