Lukuhetki parvekkeella / Reading on the balcony

    roofs

balcony-2

balcony

balcony-1

roofs-1

Soitin ystävälle, josko tulisi seuraksi parvekkeelle lukemaan. Keitettiin teet ja haettiin tyynyt. Siinä paistateltiin ja hiljaa luettiin kirjojamme. Leppoisaa. Onneksi on tuuletusparvekkeet meille parvekkeettomille.

I called my friend and asked if she would like to join me to read a book on our balcony. I made some tea and we took pillows to sit on. It was a really nice moment on a sunny day. 

Advertisements

4 thoughts on “Lukuhetki parvekkeella / Reading on the balcony

  1. Tuuletusparvekkeet ❤ Valtasin omani Helsingissä asuessani aika usein, juurikin kirjan merkeissä. Kivitalo hohkasi lämpöä ja julkisivu oli sopivasti aina tuulelta suojassa niin, että siellä tarkeni, vaikka ulkona ei muuten kovin lämmin olisikaan.

    Ihana eritoten toi viimenen kuva! ^___^

    • June, mä kannatan tuuletusparvekkeiden valtaamista. Ihanaa että niitä voi hyödyntää! Luulen, että tuolla tulee oleiltua paljon ennen kunnon kesän alkamista. Ja oot muuten oikeassa tuosta tuulettomuudesta, usein porottaa niin lämpimästi. Kiitos!

  2. Ihana idea! Minä olen yleensä vain kahvitellut/tarjoillut teetä parvekkeella, mutta miksei sitä voisi vaikka lukea yhdessä tai tehdä jotain käsitöitä. Kiitos vinkistä! Kaunista valoa ja aurinkoa ❤

    • Hurmioitunut, lämmössä on kiva oleilla ja puuhailla vaikka ihan omiaan, mutta silti seurassa. Tyyny vain mukaan ja kaikkea kivaa, kuten kirjoja, kutimia, piirrustuslehtiöt ja kynät…yms. 🙂 Parvekkeella voi huijata itseään, että olis jo kesä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s