Hello from New York! / NYC Street life

nyc-shops-6

Hei! Täällä on palattu kotiin ja aletaan pikkuhiljaa olla jotenkin kartalla, henkisesti ja fyysisesti. Terveiset siis intensiivisestä New Yorkista!  Kaupunki oli niin huikean iso ja täynnä ihania kahviloita, ravintoloita ja kiinnostavia paikkoja, että olen inspiroitunut taas pitkäksi aikaa. Parasta New Yorkissa oli tunnelma, kukkivat puut, katutyyli, hyvä ruoka, kauniit rakennukset ja se, että ihanan näköisiä paikkoja oli vieri vieressä loputtomiin.

Ahdistun helposti liiassa ihmispaljoudessa, melussa ja kiireessä, mutta New Yorkissa ei ahdistanut, eikä pelottanut kertaakaan. Lempeä, innokas ja iloinen tunnelma. Pääasiassa ystävällisiä ihmisiä ja niin paljon kauniita yksityiskohtia.

nyc-street-5

Magnolia-ja kirsikkapuut kukkivat ja sää oli kivan keväinen. Vietimme yhden ihanan leppoisan hellepäivän Brooklynissa, jossa oli sopivasti iso katuruokatapahtuma ja hauska meininki. Muina päivinä joko satoi tai oli sellaista mukavan keväistä.

nyc-street-3

brooklyn

nyc-street-2

nyc-street-1

nyc-street-4

nyc-street-6

nyc-street-7

williamsburg-bridge

nyc-street-23

nyc-street-22

nyc-street-11

nyc-street-10

nyc-street-9

Suosituimmat paikat oli helppo tunnistaa siitä, että edusta oli täynnä ihmisiä ja aamuisin ihmiset jonottivat leipäkaupan tai kahvilan aukeamista, juttelivat sulassa sovussa ja silittelivät koiria.

nyc-street-18

nyc-street-19

nyc-street-15

nyc-street-16

nyc-street-14

nyc-street-13

nyc-street-12

We arrived back home from New York a couple of days ago and I’m slowly starting to feel like a normal human being again. It’s never a very good idea to go to straight to work after switching time zones. New York was special and I know I want to go back some day. Some of my favorite things were the atmosphere, the kind people, the blooming cherry trees, the lovely cafés and restaurants on every corner, street-style and the beautiful buildings.  

Advertisements

8 thoughts on “Hello from New York! / NYC Street life

  1. Ihania, kauniita hetkiä olette saaneet tallennettua kuviin. Kerran olen käynyt minäkin ja ehdottomasti olisi ihana palata. Keskuspuisto oli suosikkini.

    • Nalle, kiitos! Kivaa, että olet kanssa päässyt kokemaan New Yorkin. Sinne on kyllä palattava, niin paljon jäi väliin ja odottamaan. Keskuspuisto oli kyllä ihana!

    • Niina, oli kyllä ihan tosi kivaa! Sinne on pakko päästä uudelleen! Harmittaa, että ne kaikki kivat paikat jäi sinne. 😀 Eli suosittelen kyllä reissua tuonne!

    • Maija, kiitos! No oli kyllä tosi kiva reissu, ei mitään negatiivista sanottavaa. 🙂 Lähtisin koska vaan uudestaan!! Tuntuu, että ehti nähdä vain pienen siivun, vaikka nähtiinkin jo vaikka mitä…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s