Uusi keittiönpöytä! / A new kitchen table

      uusi-poyta-2

Rakas, vanha keittiönpöytä, jonka äärellä on syöty ja kuvattu miljoona aamiaista sai siirtyä varastoon uuden tieltä. Ei siitä toki raaskittu kokonaan luopua, sillä ehkä sille löytyy vielä muuta käyttöä myöhemmin. Olen haaveillut isosta ruokapöydästä siitä asti, kun muutimme tähän kotiin, koska kerrankin olisi tilaa kutsua ihmisiä syömään ison pöydän ääreen. Hihkuin ilosta, kun bongasin facebookista ilmoituksen, jossa myytiin edullisesti yhden toimiston kalusteita muuton tieltä. Sieltä löytyi tämä pöytä, joka oli vielä vapaana. Vanhaan pöytään kuuluvat tuolit saavat jäädä, sillä kontrasti on mielestäni aika hauska. Meillä harrastetaan hassuja yhdistelmiä.

Ennen:

kitchen-keittio

Jälkeen:

uusi-poyta-3

coffee-time

uusi-poyta-1

valkovuokot

uusi-poyta

I’ve been dreaming about new kitchen table since we moved to this apartment. Not that I don’t like our old table, but it’s the first time we have such a big kitchen and it almost feels wasteful not to put all that space into good use by hosting big dinner parties. I got lucky and happened to find a perfect table through a facebook listing.

Advertisements

17 thoughts on “Uusi keittiönpöytä! / A new kitchen table

 1. Upea! Tykkäsin todella paljon siitä entisestä pienemmästäkin, mutta kyllä tämä heijastaa valoa niin kauniisti, että kelpaa sen ääressä kahvikuppi ja brunssi jos toinenkin nauttia hyvässä seurassa.

  • Hurmioitunut, luulen että ikävöin vielä sitä vanhaa pöytääkin, mutta kivaa tosiaan kun on vähän valoisampi fiilis! Tässä huomaa kuinka paljon värit vaikuttaa…

 2. Tykkäsin kovasti teidän vanhasta pöydästä, mutta tämä uusi näyttää kyllä kivan raikkaalta. Mäkin haluaisin ison pöydän keittiöön, mutta keittiö on niin pieni ja hölmösti suunniteltu (itse kun suunnittelin 😉 ), niin ei sinne oikein sovi. Ihanat astiat myös!

 3. Hieno pöytä! Onnea hankinnalle, mutta säästäkää se vanhakin – ehkä löytää vielä paikkansa, vaikka vinttiämme juuri siivonneena minulla on myös kokemuksia kauan aikaansa odottaneista tavaroista.

  • Ume, ehdottomasti säästetään vanha, se on niin nätti ja hyvä pöytä. Meilläkin on ollut vintin siivoaminen meneillään. Se on aikamoinen projekti…

 4. Oi,hieno uusi pöytä!! Sopii täydellisesti teille:) Mä taas etsiskelen hitusen pienempää pöytää kun keittiörempan jälkeen vanha tuntuu liian isolta..ehkä se jostain tulee eteen,kiire ei ole kun vanha on ihan ok kuitenkin.

  • Niina, kiitos! Kyllä se pöytä jostain teille putkahtaa. Mekin etsittiin ihan laiskasti ja kuitenkin oltiin tyytyväisiä vanhaankin. Kaikenlaisista kierrätysryhmistä kyllä saattaa löytyä vaikka mitä!

 5. Kiva, valoisa pöytä. Vinkeät jalat, piti vähän aikaa tuijotella ennen kuin ymmärsin kuinka ne menee. Ja ihanat kuvat, niin raikkaat. Mukavia hetkiä uuden pöydän ääressä!

  • Kiitos Saara! 🙂 Pöydän ääressä tulee kyllä vietettyä tosi paljon aikaa, joten toivottavasti tämä osoittautuu hyväksi valinnaksi!

 6. Voi ei! Tai siis onnea uudesta pöydästä, mutta vanha oli niin ihana ❤ Onneks säilytitte sen kuitenkin. Mulla on varmaan vuoden blogipostaukset lukematta, koitan catch up soon! Love, K

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s