Helsinki-rakkautta / Helsinki love

   helsinki-buildings-13

Koin New Yorkin matkan jälkeen voimakkaan herätyksen Helsingin ja koko Suomen ihanuudesta, ja se hykerrys on edelleen päällä. New York oli aivan huikean kiva kaupunki ja jäi oikein kaivertamaan, että mitä kaikkea mahtavaa sinne jäikään. Suren, etten varmastikaan pääse kaikkiin niihin kauniisiin paikkoihin ainakaan vuosiin uudelleen. Heti matkan jälkeen aloin kuitenkin katsomaan kaikkea ympäröivää tavallista tarkemmin ja olen huomannut niin paljon asioita, joita en ole aiemmin nähnyt tai joihin en ole osannut kiinnittää sen kummempaa huomiota. Totaalinen turistiefekti on siis tarttunut minuun omassa kotikaupungissani ja mikäpä sen kivempaa!

Jos siis näette kaupungilla tai metsissä naisen, jonka pää kääntyilee 360 astetta ja joka kompuroi omiin jalkoihinsa, se olen luultavasti minä ihmettelemässä kaiken kauneutta. Näissä kuvissa on bongaamiani hienoja rakennuksia ja joitakin lempipaikkojani, kuten Café Andante, Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha ja Kahvila Tyyni Töölönlahden rannassa.

  helsinki-buildings-10

andante-cafe

andante-cafe-1

kaisaniemi-1

toolonlahti

kaisaniemi

helsinki-buildings-12

helsinki-buildings-5

helsinki-buildings

helsinki-buildings-8

kaisaniemi-2

helsinki-buildings-9
After the magnificent trip to New York I started to pay much more attention to my everyday surroundings here in Helsinki. I have noticed so many things I had not seen before and totally fell in love with the city again. I love travelling and it always gives me a ton of inspiration that lasts for a long time. I
t also reminds me to look at my home town through the eyes of a tourist, appreciating every beautiful detail.

8 thoughts on “Helsinki-rakkautta / Helsinki love

  1. Oodi Helsingille! Harmittaa, kun niin harvoin pääsee nykyään Helsingissä piipahtamaan, mutta onneksi on näitä ihania kuvia mitä ihastella :))

    • Lusikka, toivottavasti ehdit käväisemään vierailulla kesän aikana! Tuntuu että itsekin ehtii aika harvoin käymään muissa kaupungeissa. Listalla on ainakin Tampere, Turku ja Uusikaupunki, näin ensialkuun… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s