Koti lattianrajasta / Home from the floor level

  koti-26-v15

Eilinen aamupäivä alkoi ystävän polttareilla, jatkui iloisesti iltaan saakka, jonka jälkeen ehdin vielä toisien ystävien tupareihin. Nukuin tänään kahteentoista ja heräsin onnellisena ajatukseen L-O-M-A! Koska olen hieman väsynyt eilisen riennoista, makasin äsken lattialla ja rullailin natisevaa selkääni. Huomasin lattianrajasta aika lempeitä värejä ja lämpimän valon, joten nappasin kameralla nämä kuvat. Käy se kuvaaminen lattialta käsinkin, näemmä. Huomenna lähden ystävän kanssa odotetulle Berliinin matkalle ja toivon reissulta lähinnä puistossa makaamista ja aurinkoa. Tänään pitäisi pestä pyykkiä ja pakata, mutta sitä ennen taidan makoilla vielä hetken lattialla ja harkita pientä ulkoilua. Leppoisaa sunnuntaita teille!

koti-24-v15

koti-25-v15

I went to two parties yesterday. My friend’s bachelor party and another friend’s house warming party. That’s why I slept very long this morning and when I woke up I realized that my short summer holiday just started! I’m so happy about it! Tomorrow I’m traveling to Berlin with my friend. Things I’m waiting for most from the trip is sunshine and laying in the parks. Have a lovely Sunday!

Advertisements

6 thoughts on “Koti lattianrajasta / Home from the floor level

    • Vilja, ihana kuulla että tykkäät, kiitos! Mä rakastan värejä ja tarvitsen niitä ympärilleni, mutta viehätyn kyllä myös hillitymmistä paleteista. Haaveilen välillä, että osaisin itsekin luoda vähän harkitumpia kokonaisuuksia. 🙂 En oikein pidä meidän lattian väristä, kun se on niin punaiseen taittuva ja värit näyttävät vähän tunkkaisilta ja sekavilta sen kanssa. Siksi koitan tasoitella hempeillä väreillä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s