Keittiön uusi taulu! / A new painting in the kitchen!

   roomage-maisemataulu-3

Joskus sattuu eteen jotain sellaista, mitä ei voi ohittaa. Facebookin seinällä näkyi tovi sitten Roomage-vintagekaupan uusia löydöksiä ja niiden joukossa oli vanha, ranskalainen taulu vuorimaisemalla. Rakastan vuoria ja koska olen itsekin niitä hullaantuneena maalannut, taulu kosketti heti. Melkein panikoiduin, kun ajattelin että joku ehtii napata maiseman ennen minua ja klikkasin sekunneissa taulun ostoskoriin. En ole koskaan tehnyt mitään ostosta niin nopeasti ja impulsiivisesti. Hain taulun Kokko-kahvilan yhteydessä olevasta Roomage-kaupasta seuraavalla viikolla ja kannoin sen onnellisena kotiin.

roomage-maisemataulu-1

Nyt ongelmana on vain se, että taulu ei ole vielä löytänyt paikkaansa. Olen onnistunut saamaan kotimme jokaisen seinän täyteen jotakin, eikä tyhjää seinää löydy, jollei joku muu taulu siirry hetkeksi varastoon. Sovitin taulua keittiön seinälle kehystetyn julisteen tilalle, mutta en ole vielä varma jääkö maisema keittiöön.

roomage-maisemataulu-4

roomage-maisemataulu-2

Sometimes I see something I cannot resist. This old French painting of mountains was one of those things. I bought it from Roomage vintage shop. Now I just need to find the perfect place for it. 

10 thoughts on “Keittiön uusi taulu! / A new painting in the kitchen!

 1. Hei, Saija.
  Tuo tauluhan sopii tuohon, kuin nenä päähän! Ihanan tunnelmallinen keittiö teillä. 🙂 Valoisa ja kaunis.

  Minä vuonna asuttamanne talo on muuten rakennettu? Me asutaan vuoden -47 kivitalossa ja tää asunto on NIIIIIN ihana! Leveät ikkunalaudat, kauniit patterit ja osa alkuperäisistä kameroista on säilytetty. Aivan kuten teilläkin, meidän koti ihan tulvii valoa.

  Hauskaa iltaa! 🙂

  Mariam

  • Mariam, kiitos paljon! 🙂 Teidän koti kuulostaa ihanalta ja ihan unelmalta!
   Tää talo on rakennettu 1900-luvun alussa. Asutaan vuokralla ja ollaan viihdytty tosi hyvin. Eipä ole ollut kiire muuttaa, vaikka välillä aina koteja katsellaankin.
   Meillä on harmillisesti vanhat patterit vaihdettu sellaisiin litteisiin, mutta toisaalta niihin ei kiinnitä sen kummemmin nyt huomiota. Rakastuttiin alunperin ikkunoihin ja huonekorkeuteen.
   Ihanaa viikonloppua!

 2. Hymyilytti tuo ostopaniikkisi. 😀 Minulle on käynyt joskus samoin ja se on huikea tunne, kun saa sen mitä himoitsee ja jonka pelkäsi menevän jollekin toiselle. Kaunis sävymaailma. Itse en ole kokenut olevani mitenkään vuori-ihminen, mutta tuossa on kaunis hiljaisen jylhä tunnelma.

  • Hurmioitunut, heh, joskus on toimittava nopeasti! Yleensä harkitsen kaikkea aina liian kauan ja käyn katsomassa ja hypistelemässä kunnes on liian myöhäistä. Sitten jää harmittamaan. 🙂

 3. Hieno impulssiostos!
  Sen sijaan olen monesti miettinyt tuota Forever/Lover -julistetta… Mistä tällainen on (ja onkohan tuollaisia enää saatavilla)?

  • Pinka, kiitti! Oon iloinen, että toimin nopeasti!
   Tuo Love-juliste on itseasiassa kaverini tekemä keikkajuliste. Bongasin sen Kölnissä baarin seinältä ja sain mukaani, kun keikka oli jo mennyt. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s