Erkkerin lukunurkkaus / A reading corner

lukunurkkaus-4

Olohuoneen erkkeri on yksi lempipaikoistani kotona, koska se on kohta johon ihastuimme ensimmäisenä kun kävimme katsomassa tätä asuntoa. Siitä on melkein täsmälleen kolme vuotta aikaa. Halusin viettää aikaa erkkerin nurkkauksessa ja siksi hankimme sinne joskus vanhat nojatuolit. Silti tila jäi jotenkin vähälle käytölle, sillä usein sykerryn mieluummin sohvan lämpöön. Olen haaveillut pyöreästä pöydästä, jossa voisi aamiaistaa, mutta sekin on jäänyt suunnittelun tasolle.

lukunurkkaus-1
Nyt ikkunalaudalle on kuitenkin alkanut pesiytyä teekuppeja, lehtiä ja kirjoja ja luulenpa että vilteillä on osuutensa asiassa. Ikkunoiden lähellä vetää aika lailla, mutta kun keksin vetäistä nojatuolin ylle viime syksynä kutomani jättihuivin, huomasin istuvani pehmeällä tuolilla vähän väliä. Toinen nojatuoli olikin ollut jo tovin paljon kutsuvampi valkoinen villti yllään. Viltistä tulikin mieleeni, että kutomishulluus ei ole iskenyt vielä tänä talvena, mikäs sitä viivyttää?

lukunurkkaus-3

lukunurkkaus-2

lukunurkkaus-6

lukunurkkaus-5

lukunurkkaus-8

lukunurkkaus-7

This bay window corner is one of my favorite places at home and I’ve named it the reading corner. 

8 thoughts on “Erkkerin lukunurkkaus / A reading corner

  1. En yhtään ihmettele, jos erkkeri on lempipaikka kodissanne. Kyllä tuossa kelpaakin istua nojatuolissa teemukin kanssa. Teetä täälläkin kuluu, että pysyy vähän pirteämpänä tässä pimeydessä. Juuri kirjoittelinkin aiheesta arvontapostauksen.

    • Pilviraitti, sun nojatuoli viltteineen näyttää myös hyvin kutsuvalta! Teetä tulee juotua selvästi enemmän nyt. Varsinkin kun kodissa on vähän viileä, niin iltaisin kaipaa lämmikettä.

    • Hurmioitunut, löydettiin joskus nuo nojatuolit yhdestä vintage-kaupasta edullisesti. Monesti on tehnyt mieli päällystää ne, mutta toisaalta vilteillä saa vaihdettua väriä. Lämmikettä tosiaan tarvitsee. Pitäisi parsia myös kaikki rikkinäiset villasukat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s