Ensimmäinen jouluni Helsingissä / My first Christmas in Helsinki

joulukuu-15-1

Melkoisen lämpimiä joulukuun päiviä. Olen viilettänyt ulkona hameessa, sukkahousuissa ja syystakissa. Eilen aamulla aurinko paistoi niin kirkkasti ja sokaisten, että en olisi ihmetellyt jos olisin kävellyt jotain päin. Ilahdutti sateisten päivien jälkeen nähdä talojen kultaiset seinät.

joulukuu-15

Odotan joulua innolla, sillä tämä on elämäni ensimmäinen joulu Helsingissä ja omassa kodissa. Perheeni tulee tänne viettämään joulua ja saan kokeilla onneani jouluruokien valmistuksessa. Olo on ihanan rauhallinen ja hyvä. Onnellinen. Tuntuu hyvältä jäädä kotiin ja tehdä ensimmäistä kertaa joulujuttuja täällä. Arvaatkaa olenko aloittanut? No, hyvin hitaasti, mutta onneksi joulu rakentuu pienistä asioista. Kynttilät, tähdet ja valot ovat valaisseet jo tovin aikaa, muutama joululahja on paketoitu ja jouluruokien ostoslista alkaa olla valmis. Kuusen hankinta on mielessä. Siinä kai se sitten on. Tärkeintä on tunnelma ja rakkaat.

jouluikkuna-2
joulukuu-15-2
jouluikkuna
joulukuu-15-3
joulukuu-15-4

kotona

kotona-1

This will be my first Christmas in Helsinki and I’m really looking forward to it. My family is coming to visit and I can show my cooking skills with Christmas food. Let’s see how it’s going to work out. The past weeks have been very warm for this time of the year. Doesn’t really feel like winter at all. 

14 thoughts on “Ensimmäinen jouluni Helsingissä / My first Christmas in Helsinki

  1. Niin kauniit kuvat sinulla ❤ Säilytä rauhallinen otteesi, niin nautit ensimmäisestä joulusta emäntänä kotonasi enemmän! :)En tiedä, missäpäin Helsinkiä asut, mutta Humalistonkadun Töölön kirjaston päässä, Valintatalon edustalla oli tänään tosi kauniita kotimaisia metsäkuusiä 🙂
    Hyvää Jouluviikkoa!

    • Mirjam-Matilda, kiitos! ❤ Mukavan leppoisin mielin olen onneksi osannut olla. Tänään on vasta joululoman ensimmäinen päivä. Kokkaillaan ja nautitaan rauhasta ennen jouluvieraita. 🙂
      Me asustellaan Krunassa. Päädyttiin sellaiseen ihan minikuuseen, oikestaan kuusenlatvaan, joka löytyi Hakaniemen torilta. Ihanaa joulua sinne Töölön suunnille, jos asut siellä! Se on mun vanhoja kotikulmia. Tai no missä päin joulua vietätkään, nauti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s