Joulutunnelmia / Christmas mood

jouluaatto-4

Hei! Terveiset täältä pienten ja isompien flunssapotilaiden joulunvietosta. Joulu on mennyt melko riehakkaasti lasten osalta, mutta välillä on onneksi rauhoituttu pelaamaan pelejä, kuuntelemaan levyjä, lukemaan kirjoja ja katsomaan piirrettyjä. Jouluaattoon latautuu usein vähän liikaa odotuksia. Nautin enemmän joulupäivästä, jolloin tunnelma on vähän rauhallisempi, lapset leikkii, aikuiset lukevat ja odotetaan että ruoka lämpenee uunissa. Toivottavasti teillä on ollut tunnelmallinen joulu. Nauttikaa siellä!

ikkunalauta

joulukuusi

afrikantahti

mini-joulukuusi

palapeli

joulukuusi-2
jouluaattona

joulukuusi-3

kitara

joulukuusi-1

satukirja

joululahja-1

joulukuusi-4
levysoitin-3

Christmas mood.

 

4 thoughts on “Joulutunnelmia / Christmas mood

 1. Kotoisen suloisia joulukuvia! ❤ Teillä täytyy olla valoisaa. kun saat tähän aikaan vuodesta noin upean valontäytteisiä kuvia! Huomioni kiinnittyi myös mattoon, aivan ihkuihana! Tunnistin heti tuon , että nautit joulupäivästä enemmän. Minulla menossa ensimmäinen joulu, kun olen osannut olla ottamatta mitään paineita joulun "onnistumisesta" ;)Mutta kyllä sitä piti harjoitella jo joitakin viikkoja ennen aattoa.En tiedä mikä se on ollut, kun on pitänyt niin perfektiomaisesti suunnitella kaikki…ihan hoopoa.Tästä joulusta tosissani nautin ❤ Leppoisaa, toivottavasti jo flunssan taitteista Tapaninpäivää!

  • Mirjam-Matilda, kiitos! ❤ Aamupäivisin on valoa usein (tai ainakin välillä) tunti tai kaksi ja sinä aikana usein kuvaankin. Viikolla onkin hankalampaa, kun olen usein valoisaan aikaan töissä. Säädän myös valoa photarissa kirkkaammaksi, jos on liian pimeitä kuvia. Näin saan huijattua kuvia valoisimmiksi. 🙂 Eli aina ei tosiaan ole niin paljon valoa, kuin kuvissa näyttää. Ja kun tarkasti katsoo, kuvat ovat tähän aikaan vuodesta aika rakeisia ja hieman epätarkkoja juurikin tuosta valonpuutteesta johtuen. 🙂
   Ihana kuulla, että olet nauttinut joulusta. Juuri noin sen pitäisikin olla, ilman paineita, iisisti vaan omalla painollaan.
   Perhe lähti eilen ja nyt on talossa oudon hiljaista ja tyhjää. Kauhea ikävä jo nyt. Täytyy koittaa nauttia tästä rauhallisesta sunnuntaista ennen arjen aloitusta.
   Ihanaa, leppoisaa sunnuntaita sinne!

 2. ihanan keskittyneitä ilmeitä lapsilla! Luotto kuvajaan tuntuu olevan täydellinen ja taitavat olla tottuneita siihen. Nyt sitten nautitaan lumesta.

  • Ume, lapset ovat kyllä tottuneita siihen, että heitä kuvataan. Lähinnä niitä ei kiinnosta yhtään. 😀 Täytyy kerätä muistoja, kun nähdään liian harvoin.
   Kurkkasin ikkunasta ja on siellä tosiaan hento lumipeite edelleen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s