Hiljaisuus / Silence

aatonaatto-10

Aina yhtä vaikeaa irroittaa ihanista päivistä rakkaiden kanssa, palata arkeen. Ikävä jo nyt. Ensimmäinen aamu hiljaisessa kodissa on aina minulle jotenkin hankala ja alakuloinen. Jotain puuttuu ja tilalla on tyhjä olo. Aamukuuden herätykset, huudot, itkut, ympäri kämppää juoksemiset, kikatukset, äänekäs laivalelu, autorallit, halit, pusut, yhteiset aamupalat ja iltasadut, niitä kaikkia tulee ikävä. Pitäisiköhän asua kommuunissa?

peikonlehti

aatonaatto-6

nappulat

jouluaatto-1

lapset-jouluna

aatonaatto-2

levysoitin-ja-joulukuusi

Toisaalta, kaikesta ehkä nauttii vielä enemmän, kun se ei ole jokapäiväistä. Kunpa kaikki ystävät ja perhe voisivat silti asua samassa kaupungissa.

Ihana joulu, nähdään taas ensi vuonna.

Christmas was lovely and full of life – it feels weird that our home is now silent again. I wish my family lived in Helsinki too. Lovely Christmas, see you next year!

4 thoughts on “Hiljaisuus / Silence

 1. Tiedän tunteen.Kun muutin Kreetalta takaisin Suomeen ja lapset lähtivät ensimmäistä kertaa isänsä luo Kreetalle, oli aika orpo olo yhtäkkiä kotona…ensimmäisestä kuvasta pidän erityisesti, ja tuo matto ON ihana!! 🙂

  • Mirjam-Matilda, no voin kuvitella, että oli orpo olo! Onneksi se helpottaa vähän, kun aikaa kuluu. Joulu meni kyllä ihan liian nopeasti!
   Kiitos, olin tosi yllättynyt, kun orkidea aukaisi joululomani ensimmäisenä päivänä nupun! Mattoa vaalitaan rakkaudella, se on miehen perintöaarre. 🙂

 2. Vähän samanlaisia fiiliksiä täälläkin. Miehellä jatkui jo tänään taas työt ja minä täällä yksin kotona nökötän. Mieli on vähän ehkä haikea, niin mukava joulu takana, ihmisiä oli ympärillä ja nyt sitten pitäisi puuhastella lomaviikolla jotakin itsekseen. Hhhmm. En oikein tiedä miten päin tässä nyt olisin.

  • Marie, no höh! Oishan se kivempaa lomailla kaksin. Joulu meni ihan liian nopeasti. Olisi ehkä pitänyt pyytää itsekin enemmän lomaa, mutta välillä näin.
   Toivottavasti osaat nauttia omasta ajasta ja keksit jotain kivaa puuhailtavaa. Teet vaikka kaikkia niitä mukavia juttuja, joita et normaalisti ehdi tekemään tai sitten otat vaan rennosti, avaat suklaarasian ja kirjan… 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s