Pastellihuivi jämälangoista / Knitted pastel color scarf

sohvatyynyt

Taas tekee mieli kutoa. Varsin koukuttavaa puuhaa. Vielä yksi rivi, ajattelen. Aloitan tossua, lapasta ja villapaitaa, mutta yleensä valmistuvat vain kaulaliinat, sillä ne kutoo niin vauhdikkaasti. Pidempiin ja haastavimpiin projekteihin kyllästyn nopeasti. En ole siunattu kärsivällisyydellä.

kaulaliinan-kutominen

Pastellivärit inspiroivat taas ja aina. Päätin aloittaa unelmahuivin jämälangoista. Siihen tulee vain kivoja värejä. Paha vain, että se saa haaveilemaan uusista langoista, sillä kivoja jämälankoja ei ole rajattomasti ja täytyyhän värien sointua kivasti.

talvipaiva-2

Taivaanrannatkin ovat olleet pastellisia iltapäiväkävelyillä ja talot keltaisia ja vaaleanpunaisia. Kauneus lohduttaa pakkasen kipristellessä poskia ja varpaita.

villalangat-1

katajanokan-talot

villalangat

katajanokan-talot-13

liinavaatekaappi-ja-taulut

En malta vielä luopua kuusesta. Olkoon, kunnes varisee.

joulukuusi

varikas-maalaus

Pastel colors always inspire me. I see pastels everywhere. The sky is pale blue and purple and the houses yellow and light pink. I started to knit the scarf of my dreams from left over threads.   

4 thoughts on “Pastellihuivi jämälangoista / Knitted pastel color scarf

  1. Niin kaunis kaulaliina tulossa.Sulla on ihastuttava värien sommittelutaito.Samoja sävyjä tyynyssä ja melkein joka kuvassa.<3

  2. Ihania väriyhdistelmiä, jälleen. Minulla alkoi projekti: isoäidinneliöpeiton lankojen päättely. Tylsää hommaa, vaikka yksittäisten lankojen piilotaminen käykin suht nopeasti. Ja se siistien rivien näkeminen on todella tyydyttävää. Hyvä homma esimerkiksi jääkiekkopelejä katsoessa, kun liian jännittävässä tilanteessa voi keskittyä lankoihin… ;D

    • Hurmioitunut, wau, siitä tulee varmaan tosi hieno peitto! Päättely on kyllä se tylsin homma ja vie yllättävän paljon aikaa. Peli menikin hyvin, vaikka oli kyllä jännä! 🙂
      Mä kudon kanssa aina sarjoja katsellessa, jos en tee mitään kovin monimutkaista. No, lähinnä kaulaiinojahan mä vaan kudon, heheh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s