Let’s make some tea with honey, Dear!

teehetki-11

Meillä juodaan talvisin paljon teetä. Aamutkin aloitetaan useammin pannullisella vihreää teetä ja siirrytään aamun edetessä hitaasti kahviin. Teellä on jotenkin rauhoittava vaikutus lämmittävän olon lisäksi. Kahvia juon kupin tai kaksi päivässä, mutta harvoin sen enempää. Kahvilatyö on tuonut mukanaan pienen kofeiiniyliherkkyyden ja muutenkin sekä kahvi, että tee ovat ehdottomasti sellaisia nautiskelujuttuja, eivätkä ylenpalttista ryystämistä. Toisaalta yrttihaudukkeita tulee juotua kylminä päivinä lämmikkeiksi kuppi toisensa perään.

teehetki-10

teehetki-6

teehetki-7

teehetki-8
teehetki-5

Ihanan puukantisen hunajapurkin löysin ensimmäisen kerran syksyllä Tallinnasta kotiinviemiseksi ja ilokseni sain joulun aikoihin maistiaiseksi samaista Nordic Honeyn hunajaa toisessa maussa. Ensimmäinen purkki olikin jo melkein tyhjäksi kaavittu.

teehetki-4

teehetki-3

teehetki-1

teehetki

We drink a lot of tea during winter. The lovely Estonian honey pot with the wooden lid is a gift from Nordic Honey

6 thoughts on “Let’s make some tea with honey, Dear!

 1. Nuo Tonfisk Designin kupit ja kannu ovat kyllä niin äärettömän kauniita! Haaveena saada ne joskus ilahduttamaan myös omaa teehetkeä. 🙂 Pakko suositella tämän hetken omaa lemppariteetä, eli Clipperin Organic Indian Chai Tea, aivan täydellinen piriste pakkaspäiviin!

  • Katja, toivottavasti lahjakääreestä kuoriutuu sullekin nuo kupit! Hei, kiitos suosituksesta! Kaikki mausteinen ja lämmittävä kuulostaa ihanalta. 😊

 2. Kuvissasi jotenkin “japanifiilis” 🙂
  Itse en juo kahvia ollenkaan, en ole koskaan oppinut, enkä mustaa/valkoista/vihreää teetäkään, koska teenlehdet eivät sovi vatsalleni. Mutta kamomillateetä tai muuta yrttiteetä kuluu.
  Kaunis tuo hunajapurkki! Minä saan aina Kreetan tuliaisena kreetalaista,siirappimaista, kullankeltaista vuoristohunajaa, jossa on taivaallinen maku, kun mehiläiset ovat keränneet sitä korkealta vuoristosta kanervista jne.
  Kuuma tee hunajan kanssa on taivaallista näin pakkaspäivinä ❤

  • Mirjam-Matilda, ehkä fiilis tulee kerrankin vähän minimalistisemmasta “asetelmasta” rönsyilyn sijaan. 😊
   Kivaa, että yrttiteet sopii. Joskus tarvitsee lämmikettä. Tokihan voisi valmistaa jotain ihanaa kaakaota. Oi, tuo vuoristohunaja kuulostaa mahtavalta, varmasti hyvää! 😊

 3. Onpa kaunis hunajapurkki. Täytyy laittaa tuo ostoslistalle, ollaan menossa Tallinnaan tässä kuussa. Kiitos vinkistä 🙂 Ihania kuvia, mahtava valo teidän asunnossa!

  • Outis, tuo on tosi hyvä hunajaa, voisi lusikoida suoraan purkista. 🙂 Tallinna on ihana, kivaa reissua teille! Käykää siellä Telliskiven alueella, sinne on tullut tosi paljon uusia ravintoloita, kahviloita ja putiikkeja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s