Pikainen hei / Just a quick hi

villasukat-ja-matto
Hei, terkut nenäliinojen, teekuppien ja kuumemittarin ääreltä. Halusin vain moikata pikaisesti ja kertoa, että influenssa iski ja makaan neljättä päivää villakerroksissa peiton alla. Toivottavasti te olette terveinä! Palaan siis kuvien ja höpötyksien kanssa toivottavasti ensi viikolla. Voikaa hyvin!

I just wanted to say a quick hi from the sickbed. I got a terrible flu so just staying in bed now. Hopefully you are feeling well! So I’ll get back maybe next week. Take care!

 

6 thoughts on “Pikainen hei / Just a quick hi

  1. Paranemisia! Muista, että jos kuume nousee korkeaksi ennen kuin 6 h on kulunut, voi ottaa toista aineosaa sisältävää kuumelääkettä aikaisemminkin.
    Itsellä influenssa nostatti melkein 40 asteen kuumetta niin nopeasti, että oli pakko ottaa ibumaxia ja parasetamolia vuorottain 3h välein. Kesti viikon..kaamea tauti!

    • Mirjam-Matilda, hui kuulostaa kaamealta. Olen selvästi päässyt vähemmällä. Kuumetta on ollut koko viikon, mutta ei noin korkeaa. Lihassäryt oli kyllä hirveitä, mutta ne on onneksi nyt takana. Nyt vain kärsitään ankeasta jälkiflunssasta. Kiitos, kyllä tämä tästä toivottavasti pian. Odotan niin, että pääsisi ulos kävelylle. Onpahan tullut levättyä ja nukuttua varmaan jopa varastoon. Mukavaa viikonloppua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s