Levollisuutta etsimässä / Seeking calmness

laskiaispulla-1

Olen ahertanut viikon kirjoitushommia koneen ääressä, tehnyt portfoliota ja työskennellyt silmät ristissä sisätiloissa. Tänään nukuin pitkään ja huokaisin syvään tajutessani että on sunnuntai, eikä mitään velvollisuuksia. Aherrus on hetkeksi ohi ja voin levätä ja keskittyä leppoisiin puuhailuihin, kuten villasukkien viimeistelyyn, kirjoihin ja ulkoiluun. Olo on silti hieman levoton, koska ajatuksissa on niin paljon kaikkea samaan aikaan. Olen innostunut, inspiroitunut ja voisi sanoa, että onnellinen.

kutimet-2

Sunnuntai on mennyt leppoisasti. Kävelyretki sumuisessa Tervasaaressa. Harmaudesta nousevat mastot ja kaikkien värien korostuminen, loska, jää, tuuli ja kirkastuvat aivot. Laskiaispullat lähileipomosta ja kahvihetki kotona. Saunaretki ystävien kanssa.

laskiaispulla

orkideat

tervasaari-11

frangipani-bakery
kutimet

pohjoisranta

orkidea-2

makuuhuone

kruununhaka-1

Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

The past days have been really hectic. I’ve been working on the computer and making my portfolio. I haven’t had much time for anything else. I was really happy today when I woke up and realized it’s Sunday and I don’t have any responsibilities. This day has been peaceful. I made a little walk to a beautiful, foggy island nearby and stop by at the bakery next door and had a sauna date with my friends.  

Have a lovely week! 

7 thoughts on “Levollisuutta etsimässä / Seeking calmness

  1. Ihan sunnuntaikuvat ❤ Levolliset ja pysähtyneet.Nuo orgideat ovat kuin kaksi hienostoneitiä, jotka sivistyneesti kuiskuttelevat ja ehkä arvostelevat näkemäänsä? 🙂
    Helsinkikin oli näköjään kaunis sumussa tänään.

    • Mirjam-Matilda, 🙂 Kiitos! Asettelin nuo orkideat kaulailemaan keskenään. Olen iloinen, kun ne kukkivat samaan aikaan, yleensä aina hassusti talvella. Tänään oli tavallaan ihan kaamea keli, märkää, harmaata, ruskeaa, jäistä…mutta silti jotenkin lempeä ilma ja todella kaunista, kun kaikki värit korostuivat harmaudessa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s