Aurinkoinen aamu / A Sunny morning

makuuhuoneessa

Aurinkoinen aamu, ihanaa! Voiko helmikuussa jo olla kevätlevottomuutta? Minulla nimittäin on! Tekee mieli kääntää kaikki huonekalut ympäri, ostaa kukkia, kävellä ulkona takki auki, lähteä tanssimaan, juoda drinkkejä, laulaa, kirjoittaa ja hulmuta ympäriinsä.

peikonlehden-kasvu

keittiojuttuja

orkidean-nuput

ikkuna-verhot
rasymatto

hyllyn-paalla

kitara-ja-taulu

peikonlehti

Onko teillä samaa ilmassa, vai olenko hieman aikaisessa kevätfiilikseni kanssa?

What a lovely sunny morning! I’m already in spring mood. I know it’s a bit early but I can’t help it. I would like to buy some flowers, move every piece of furniture around and walk outside with my coat open. 

14 thoughts on “Aurinkoinen aamu / A Sunny morning

 1. Ehdottomasti on kevätfiilistä ilmassa! Katselen kaupoissa kasveja sillä silmällä ja uskaltauduin vaihtamaan makuuhuoneen raskaat samettiverhot keveisiin kevätverhoihin. Helmikuussa! Apua!

  • Mindfullyminimalist, hauskaa että säkin oot kevätfiiliksissä! Luultavasti tässä ehtii tulla vielä muutama takatalvi, mutta silti on jotenkin kevätfiilis ja malttamattomuus! 🙂 Ja kevätverhot on varmasti oikea päätös, sillä eihän niiden samettiverhojen takaa näe kunnolla aamuaurinkoa. 😉 Ihanaa viikonloppua!

 2. Riemastuin siitä, kuinka sinä osasit kuvailla sen tunteen, jonka tunnen, mutta en ole osannut pukea sanoiksi!
  Tosin tänä aamuna mieli jotenkin loksahti taas talvisempaan moodiin kun ajankohta ja näkymä kohtaavat paremmin.Aurinko paistaa ja maisema on taas lumen peitossa.
  Mutta kyllä se kevät silti kärkkyy ihan tuossa takavasemmalla 🙂
  Mukavaa viikonloppua,ihastuttavat kuvat! (räsymatto <3)

  • Mirjam-Matilda, kiva kuulla, että sielläkin ollaan samoissa filiksissä! Täällä ei ole enää lunta, paitsi että nyt sitä sataa taas hiljalleen näköjään. 😀 Tänään oli ihana, aurinkoinen päivä. Ainakin ollaan selvästi jo valoisammassa moodissa, se on pääasia! Ihanaa viikonloppua sinulle myös ja kiitos! 🙂

  • Ida, no on! Hyvin kuvaava. 😉 Ehtiihän tässä varmaan vielä talvikin tulla uudestaan, mutta olo on silti jo valossa, keväässä ja jotenkin herännyt talven jälkeen. Kiitos! 🙂

 3. Ehdottomasti kevätlevottomuutta! Viherkasvit lisääntyy, verhot vaihtuu, hymyilyttää kaupungilla kulkiessa, tekee mieli värittää kynnet hempeiksi!

  • Nellyssi, kuulostaa ihanalta! Mäkin laitoin just yks päivä vaaleanpunaista kynsilakkaa, jota en ole käyttänyt aikoihin, kun teki mieli jotain hempeää. Tänään se tosin vaihtui mustaan. 😀

 4. Heippa! Mulla ainakin on semmoista kevät-talven fiilistä. Odotan keväthankia suurella levottomuudella 🙂 Ja auringon valoa odotan, kun tuntuu, että ei enää huvita polttaa tuikkukynttilöitä. Ihanan raikkaita kuvia sulla, kaunista raitamattoa.

  • Sannu, auringossa loistavat keväthanget, niissä on taikaa. Täällä tosin ei ole lunta tällä hetkellä, vaan kuivat kadut ja aurinko paistaa. Ihanaa! Tosin lunta tulee ehkä jo huomenna.
   Kiitos Sannu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s