Arjessa innostaa / Everyday inspiration

rahapuu
Arjessa innostaa keveys, valo, teekupilliset, viherkasvit, kodin järjestely, levyjen kuuntelu, suklaa, viinilasillinen, villatakit, kirjat, tv-sarjat (tällä hetkellä The Knick ja Girls). Haluan hankkia lisää viherkasveja ja pestä ikkunat, jotta sää ei näytä niin harmaalta. Jokaiselle päivälle tuntuu ilmaantuvan ohjelmaa ja nautin entistä enemmän laatuajasta kotona. Siitä, että voin vain rauhassa hissutella hiljaisuudessa sosiaalisen työpäivän jälkeen.

levysoitin-5

peikonlehti

levysoitin-4

kirjahylly

neuletakki

levysoitin

tuikkukuppi

levysoitin-2

At the moment I’m inspired by house plants and I would like to get more of them. I’m planning to clean the windows in anticipation of spring. I very much enjoy just being at home after social work days. 

12 thoughts on “Arjessa innostaa / Everyday inspiration

 1. Minäkin niin tykkään vaan hissutella kotona ja tehdä verkkaisesti omia juttuja, omassa rauhassa. Helene Schjerfbeck,Bob Dylan ja tuo lapsuuteni punainen kiekkokuvien katselulaite! ❤ 🙂
  Taas niin kauniit kuvat.

  • Mirjam-Matilda, se on parasta kun ei ole minnekään kiire, eikä mitään velvollisuuksia. Siksi sunnuntait on lempipäiviäni. Onneksi välillä arkenakin ehtii hissutella.
   Sovittiin ystävän kanssa, että aina kun tavataan, lainataan toisillemme joku yllätyslevy. 🙂 Dylan on nyt mulla lainassa ja se on kyllä ihana! Katselulaite on minun ja pikkuveljeni lapsuudesta, osaan kiekot ulkoa.
   Kiitos!

  • Saara, toivottavasti saat sellaisen rauhallisen päivän pian. Minullakin ne ovat olleet aika vähissä, mutta sellaisen koittaessa voi huokaista syvään. Iloista viikkoa sinullekin ja kevätfiilistä!

 2. Voi ihania kuvia, minun äidillä oli juuri nuo teekupit ja minulla itselläni wiev master -laite, tosin eri värinen ja sinä mm. kiekko maailman ihmeet mm. Caprin sininen luola. Sinne aion vielä mennä! Ja levollinen hissuttelu se vasta on ihanaa.

  • Ume, tuo kuppi on niin ihana, mutta oli vähän huonossa kunnossa, joten tein siitä kynttilän. Caprin sininen luola kuulostaa kiehtovalta! Reissua suunnittelemaan vain. 🙂

 3. Minunkin pitäisi taas pitkästä aikaa hidastaa, ei ehkä elämää, mutta arkea sopivassa suhteessa. Nyt ovat viikonloputkin olleet täynnä ohjelmaa, joten sellainen täydellinen nollaaminen ja pysähtyminen on jäänyt vähälle. Tämän luettuani huomasin kaipaavani juuri tuollaisia pieniä asioita.Kodin järjestelyä, musiikkia, suklaata ja ehkä viiniäkin.

  • Hurmioitunut, helposti sitä lähtee pyöritykseen ja täyttää kalenterin kaikella, mutta välillä täytyy pysähtyä rauhoittumaan. Olen huono sanomaan ei, ja siksi usein meinaan stressaantua, kun ei ole tarpeeksi aikaa yksinoleilulle. Mutta toisaalta on niin paljon kaikkea kivaa aina meneillään! Toivon sulle rauhallisia kotipäiviä ja rentoutushetkeä!

  • Hyvässäseurassa, käsien multaan upottaminen on ihana harrastus! Voin suositella peikonlehteä, se on viihtynyt hyvin ja on helppohoitoinen! Haaveilen myös isosta fiikuksesta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s