Lomaonni! / Holiday happiness!

loma-aamiainen-5

Aah, ihanaa, loma! Nämä muutamat vapaapäivät tulevat niin sopivaan väliin. Tuntuu että koko keho kaipaa lepoa (tai ehkä ennemminkin liikettä ja voimistelua). En ole liikkunut oikeastaan koko talvena, sellaisessa urheilullisessa mielessä, ja nyt muutaman aamun joogaliikkeiden jäljiltä tuntuu kuin rekka olisi ajanut yli. Miten kankea ja voimaton sitä voikaan olla. Tälle lomalle olen suunnitellut näyttelyn purkamisen, kirjojen lukemisen, leipomisen ja lepäilyn lisäksi ulkoilua metsässä. Kaipaan luontoretkiä, sillä ne ovat jääneet niin vähälle talven aikana. Mitä te ajattelitte tehdä pääsiäislomalla? Onko teillä jonkinlaisia perinteitä?

mantelit

loma-aamiainen-4

helmililja

loma-aamiainen-3

loma-aamiainen-2

viherkasvit

loma-aamiainen-1

levysoitin-6

Oh so lovely that it’s the Easter holiday! My only responsibility is to take down my exhibition in Turku. Other than that I’m going to read books, bake a cake and do a long walk in the forest. I miss nature trips. Do you have any plans for the holiday?

6 thoughts on “Lomaonni! / Holiday happiness!

  1. Sama täällä, loma tulee tarpeeseen. Minuun iski flunssa, jonka myötä tuli väsymys jota nyt yritetään taltuttaa lepäämällä, inkivääriteellä ja mustaviinimarjamehulla. Likettä kaipaisi minunkin kroppa ja mieli, mutta pitää yrittää jaksaa vielä tämän flunssan yli. Nyt on jo niin keväisiä ilmoja ollut, että on ihan hinku ulkoilemaan! 🙂
    Hyvää pääsiäistä!

    • Hurmioitunut, oi ei, pikaista paranemista sulle!! Ainakin sitten tulee levättyä vähän pakostakin. :/ Kunpa et kuitenkaan koko pääsiäistä joutuisi olemaan sisällä. Minäkään en ole vielä ehtinyt ulkoilemaan, mutta toivottavasti huomenna pääsisi metsäretkelle. Voimia sinne ja hyvää pääsiäistä!

  2. Hei! Missä säilytät maalauksiasi? Onko sinulla nettisivut, jossa olisi taulut näkyvillä (hintoineen ja muine tietoineen)?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s