Koti täynnä taidetta / Home full of art

lipasto-ja-taulut-3

Olen onnistunut täyttämään kotimme kaikki seinät tauluilla, korteilla, julisteilla ja hyllyillä. Muistan kun muutimme tähän kotiin ja ajattelin, että tänne mahtuu vaikka mitä. En olisi kuvitellutkaan, että  tulee päivä, jolloin joku taulu ei enää mahdu seinälle. Tai no mahtuu toki, jos täyttää oikein ranskalaisesti lattiasta kattoon. Tykkään niin paljon kauniista kuvista, että haluaisin nähdä ne kaikki kerralla. Tuntuu vaikealta laittaa joku kortti kaappiin lepäämään. Toisaalta niitä on ihana vaihdella ja sovitella eri paikkoihin.

vihrea-makuuhuone-1

Näinä ihanan valoisina päivinä olen innostunut vaihtelemaan tauluja ja etsimään niille sopivia paikkoja ja pareja. Kuvaan koko ajan kaikkea, koska olen niin innoissani siitä, että on taas valoisaa. Innostun jokaisesta varjosta ja kuviosta ja räpsin menemään.  Nakuttelen surutta nauloja seiniin.

kollaasiseina-1

aamun-valo-1

lipasto-ja-taulut-2

vihrea-makuuhuone

kirjavaaa

kollaaiseina

kamera-1
kollaasiseina-3

aamun-valo-2

lipasto-ja-taulut

kollaasiseina-2

All the walls in our home are starting to be full of art, but I can’t help it! I like nice pictures, cards and posters so much. I’m SO happy that it’s light again. I take photographs all the time because there’s so many lovely shadows every where and home looks warm and soft after the long winter. 

4 thoughts on “Koti täynnä taidetta / Home full of art

  1. Huokailen täällä vain ihastuksesta, kun niin keväisen ja raikkaan näköisiä kuvia. Ihana valo! Ja mikä kaunotar, näytät vähän ranskalaiselta tässä 😀

    • Kiitos Jutta! 🙂 Tää valoisuus on kyllä ihan parasta, niin inspiroivaa kuvata taas pitkän pimeyden jälkeen! Haha, kiitos, tuo oli hieno kohteliaisuus! 😀

  2. Sama juttu, kaikki kaunis pitäisi saada seinälle/esille eikä mitään raaskisi laittaa säilöön. Toisaalta se on ihana tunne, kun saa vaihdettua jonkin pidempään poissa olleen teoksen takaisin seinälle. On kuin olisi ostanut ihan uuden teoksen. Kauniiden asioiden keskellä on hyvä olla.

    • Hurmioitunut, pitäisi varmaan joskus kehystää jokainen ihana kuva ja tehdä niistä koko seinän kokoinen kollaasi! Kortit ei meinaa pysyä teipeillä kiinni, vaan rapisevat alas vähän väliä.
      Kauniiden asioiden ympäröimänä on todellakin hyvä olla. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s