Keittiön uudet pinnatuolit! / New spoke chairs for the kitchen

uudet-tuolit-2

Olen innokaana keräillyt tuoleja, mutta nättiys on ajanut aina ponnekkaasti käytännöllisyyden edelle. Muutaman kerran tuolien lysähdettyä nolosti vieraiden alta, oli aika löytää uudet, tukevammat tuolit kirppislöytöjen tilalle. Kotikulmille oli ilmestynyt kiva liike nimeltä Olohuone Second hand & Lifestyle, joka sijaitsi ennen Kalliossa ja sieltähän ne tuolit löytyivät ihan sattumalta. Meillä ei olla turhan tarkkoja tuolien samanlaisuudesta, joten passaavat hyvin parin vanhan tuolin kaveriksi.

vaivaamaton-leipa-1

uudet-tuolit-3

uudet-tuolit-1
vaivaamaton-leipa

leipaa-ja-voita

uudet-tuolit

We found a nice pair of spoke chairs from a new boutique in our neighborhood called  Olohuone – Second hand & Lifestyle.  We only had two chairs and some broken ones, so I’m really satisfied with our find. 

5 thoughts on “Keittiön uudet pinnatuolit! / New spoke chairs for the kitchen

  1. Helpottavaa kuulla, että jollain toisellakin on näitä noloja tilanteita tuolien kanssa, kun vieraat tulee kylään! Liian usein käytän lauseita “Ai niin mä unohdin sanoa, että se on vähän hutera” tai “Älä istu siihen!”. Itse odotan vielä täydellisiä tuolilöytöjä.

    • Lusikka, just noin meilläkin varoitellaan vieraita! 😀 Tyyliin “se on siinä vaan koristeena”. Meillä on aika monta jakkaraa varatuoleina, jos tulee vieraita. Ne ei vie paljon tilaa ja niitä voi helposti pinota päällekkäin. Mutta kyllä kunnon tuolitkin ovat ihan kiva asia pidempään istumisen kannalta. 🙂 Toivon sulle tuolionnea!

    • Mirjam-Matilda, kiitos, ihana kuulla!
      Vaikka ei se muuten aina niin raikas näkymä ole… 😀 Pitäisi laittaa välillä sellaisia ennen ja jälkeen siivouksen-kuvia. Eilen juuri illalla leivottiin taas tuota ihanaa pataleipää ja keittiö on nyt sellainen hävityksenkauhistus leipomisen jäljiltä. Eli täytyykin tehdä pieni aamusiivous, että pääsee aamupalalle. 🙂 Ihanaa sunnuntaita sinne!

  2. Pingback: Uudessa keittiössä / In the new kitchen | COSY HOME

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s