Parasta sunnuntaissa / The best thing about Sundays

kahvihetki--2

Tänään olen iloinen, että taivas on pilvinen ja puut huojuvat tuulesta. Sain nukkua pitkään ja herätä ilman kellon soittoa. Oleni iloinen, että voin kuunnella radiota koko aamun ja päivän, lukea blogeja, kirjoittaa tätä, syödä kun nälättää, lukea ja nuokkua vierassängyssä, joka jäi niille sijoilleen ystävän vierailusta. On lempipäiväni sunnuntai, eikä mitään velvollisuuksia vielä huomennakaan.

erkkeri-olohuone

jogurtti-aamiainen

jogurtti-aamiainen-1

sunnuntai-aamiainen-3

kahvihetki-1

peikonlehti-olohuoneessa

raitamatto-ja-puulattia

sunnuntai-aamiainen

sunnuntai-aamiainen-2

sunnuntai-aamiainen-1

sunnuntai-aamiainen-5

yrttikokoelma

Today I will do nothing. It’s my favorite day and I have no obligations. It feels nice that it’s cloudy for a change, no need to go outside either. Have a lovely one!

12 thoughts on “Parasta sunnuntaissa / The best thing about Sundays

 1. Hyvin samat fiilikset tästä päivästä. Aurinkoiset hellepäivät ovat ihania, mutta on ihan kiva jos välillä on kotona latailuun sopivia (ei tunnontuskia sisällä möllöttämisestä) viileämpiä sadepäiviä.

  • Radamsa, todellakin. Kiva kuulla, että sulla sama fiilis. Ihanaa välillä olla sisällä hyvällä omallatunnolla. 🙂 Jotenkin myös kivan raikasta, kun välillä vähän sataa.

 2. Ah niin ja piti kysyä tuosta viimeisen kuvan oikeanpuolimmaisesta kasvista, että mikähän mahtaisi olla nimeltään ja onko kukoistanut helposti? Ihastuttava!

  • Radamsa, tuo kasvi on ihan uusi. Ihastuin siihen Stockan viherosastolla. Se on kai viheradiantumi tai toiselta nimeltään hiussaniainen. Piti googlailla, kun olin unohtanut. Ja huh, se onkin aikamoisen vaikea pitää hengissä! 😀 Saapa nähdä kuinka käy tuon tropiikin kasvin meillä…

 3. Oi, mitä ihania kuvia täältä taas löytyikään! Ihana piristys maanantai-iltaan 🙂

  Toimiiko tuo tuollainen kahvinsuodatin hyvin? Tai siis tuleeko sillä hyvää kahvia? En ole itse kahvinjuoja, mutta mies kyllä on. Käyttää yleensä pressopannua, mutta toinenkin valmistusväline olisi ehkä ostoslistalla. (Ja mua korpee pressopannun peseminen, kun sitä putua on aina joka välissä ja metallireunat on terävät 😉 )

  • Lisbeth, kiitos! Ihanaa, että piristi! 🙂

   Juu, toimii oikein hyvin tuo kahvisuodatin! Sillä on minusta kiva tehdä ja on vielä nättikin. 🙂 Mulla on vähän sama ongelma pressopannun kanssa, että se putsaus on ärsyttävää, kuten myös mutteripannulla (unohdan aina ne purut sinne viikoksi. 😀 Olen ostanut tuon kahvisuodattimen Kaffecentralenista. Sitten on myös Chemex, joka on kanssa kiva ja Aeropress (se ei tosin oo kovinkaan nätti).
   Mukavaa viikkoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s