Odottavissa sadetunnelmissa / Rainy day

rainy-day-1

Ropisee.

Kun sataa täysillä, tulee aina suuri halu astua ulos sateeseen riehumaan, kastua kunnolla. Kesken kahvilatyöpäivän oli kuitenkin hillittävä intoa.

rainy-day

Kotona odotti uusi Image, hurisevat pyykit ja valtaviksi auenneet pionit. Huomenna koittaa Sideways, jota olen odottanut innolla jo kuukausia. Sain kunnon kesäflunssan mukavasti juuri ennen festareita ja siksi täälläkin on ollut hiljaista. Olen uhonnut meneväni Teurastamolle vaikka kuumeessa. Onneksi pahin on kuitenkin jo takana ja rohtuneet nenänpielet vain pikkumurhe. Varustaudun festareille nenäliinoilla, kertakäyttösadetakilla ja lämpimillä vaatteilla.

rainyday

Olen juonut litroittain kamomillateetä hunajalla ja sitruunalla, lukenut kaikki vanhat kesäkuukausiin sijoittuvat lehdet hakeakseni inspiraatiota juhannusruokiin, pinnaillut kesämökkihaavekuvia Pinterestissä, syönyt jäätelöä kotisohvalla sadepäivinä, ommellut muutaman kesämekon ja katsonut sarjoja. Kaikkea leppoisaa kotihommaa.

rainy-day-2

Selailen ilmatieteenlaitoksen säätiedotusta huomiselle puolen tunnin välein ja näen positiivisesti pisaroiden välissä vain kello kolmen pilven takaa pilkistävän auringon. Jään siihen. Katselen Pj Harveyn videoita ja tiedän, että huomisesta keikasta tulee ihana, vaikka olenkin ihan kuutamolla uuden levyn biiseistä.

rainy-day-3

Hengittelen parvekkeella raikasta sadeilmaa ja katselen talon kattoja.
rainy-day-4

rainy-day-6

rainy-day-5

I’ve had a stupid summer flu this week, so it’s been quiet here. Now I luckily feel better and I’m really looking forward to tomorrow’s Sideways Festival. I’ve always wanted to see PJ Harvey live! 

Advertisements

4 thoughts on “Odottavissa sadetunnelmissa / Rainy day

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s