Minä, viltti ja sumu / At peace at the summer cottage

cottage-life

Perjantai-iltana laskimme laukut vihreälle nurmelle. Hirsimökki, luonnon äänet, rauha ja syvä rentoutuminen. Saman tien valtasi onni ja kiitollisuus. Siitä, että on paikkoja, joissa hartiat laskevat, hengitys rauhoittuu, pää kevenee ja koko olemus rentoutuu.

cottage-life-9

cottage-life-1

Aamulla heräsin aikaisin, koska linnut herättivät. Nousin ja kävelin aamukasteiseen rantaan. Siellä vain minä, viltti ja sumu. Pientä kurnutusta, viserrystä ja kaukana hypähtävä hauki, mutta samalla niin hiljaista ja tyyntä.

cottage-life-11

cottage-life-2

cottage-life-7

cottage-life-5

cottage-life-8

cottage-life-4

cottage-life-3

Onni.

First morning at the summer cottage. Birds woke me early. I walked to the beach and saw some amazing fog. There I was just sitting on the dock, listening to the birds and the frogs under my blanket. Happiness. 

12 thoughts on “Minä, viltti ja sumu / At peace at the summer cottage

    • Hurmioitunut, sanopa muuta! Tämä aamu oli vähän erilainen, kuin eilinen, kun ollaan taas arjessa. Muistan yhdeltä kesältä kyllä hauskan työaamun, kun heräsin aikaisin ystävän mökiltä, kävin meressä virkistäytymässä ja lähdin venekyydillä aamuvuoroon. Se oli ihanaa!

  1. Ihanat kuvat! Nyt on mummon vilttikin päässyt arvoonsa! Aaamut maalla ovat ihania, ne ovat kaupunkilaiselle niin erilaisia ja voimannuttavia.

    • Kiitos! 🙂 Oli kyllä ihanaa herätä raikkauteen ja vihreyteen. Tänään heräsin kotoa aikaisin ja ihmettelin, että missä oikein olen. Mökillä nukkuikin tosi hyvin! Kiitos, että saimme lainata. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s