Ne pienet asiat / Those small things

keittion-poyta-5

Viimeisessä lomaviikossa on haikeutta. Tuntuu, että jokin asia taas muuttuu, jotain päättyy, jokin kääntyy. Kaksi ystävääni muuttaa toiseen kaupunkiin. Suren, mutta tunnen myös onnea siitä, että tiedän heitä odottavan niin monta uutta, kivaa asiaa.

timjami-ruukku

Itsekin olen muutoksille avoin. Kaipaan vaihtelua ja liikettä säännöllisesti, mutta ymmärrän jo sen, että usein vastaukset ja eräänlaiset määränpäät ovat paljon lähempänä, kuin osasin kuvitellakaan.

keittion-poyta-1

No, ensi alkuun käänsin kuitenkin vain pöydän. Kummallisen suuri vaikutus silläkin. Sain tilaa, valoa ja läheisyyttä. Ja inspiraation pestä lattiat ja leipoa piirakan. Pientä suurta.

keittion-poyta-6

keittion-poyta-2

keittion-poyta-4

keittion-poyta

This is the last week of my summer vacation and I feel a little melancholic. Maybe because summer is nearing its end. At the same time I’m happy because I know that nice things are happening and I have a feeling that change is afoot. Small things sometimes make for a big change.  

2 thoughts on “Ne pienet asiat / Those small things

  1. Täällä ollaan oltu samoissa muutoksien tuulissa, kun olen pakkaillut monen ystävän tavaroita kuukauden sisällä! Itsekin sitten päätin tehdä muutoksen, ja vaihtaa sängyn paikkaa! Hahaa, pienestä se muutos alkaa, ja isompia odotellessa ;))

    • Lusikka, oho, sullakin samaa ilmassa. Haikeaa, mutta onneksi nykyään pystyy matkustamaan kaupunkien välillä edullisesti. Täytyy vain tehdä vierailuja ja se on toisaalta aina kivaa vaihtelua!
      Haha, no niin, siitä se lähtee! Mun tekis mieli vaihdella kans vähän muutakin, selkeästi ei riittänyt tuo pelkkä pöydän kääntäminen. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s