Terveisiä työhuoneelta! / Hello from the studio!

tyohuone-maalaus-1

Hei pitkästä aikaa ja terveiset työhuoneelta! Tämä on ollut ehkä kiireisin kuukausi aikoihin, sillä olen koittanut tehdä useita asioita yhtä aikaa. Ja se on juttu, jossa en ole kovin hyvä, sillä keskittyminen tuppaa olemaan aina vähän väärässä paikassa ja siitähän syntyy tunnetusti vain sotkua.

maljakko

Viime yönä näin unta, että asuin New Yorkissa talossa, jonka sisäpihalla oli ihana, vihreä puutarha täynnä omenapuita. Omenapuut pursuilivat punaisia omenoita. Sisäpihalla oli myös valtava kauppahalli, joka ilokseni sattui olemaan sunnuntaisin auki. Ostimme  sieltä kasan leivoksia ja kahvia ja matkalla kotiin huokaisin olevani niiiiiin onnellinen. Se oli kiva uni se. On ollut nimittäin muuten melko levotonta settiä.

suomen-luonto

Instagramissa olenkin jo iloinnut tulevasta näyttelystä, mutta täällä en ole ehtinyt hiiskua siitä vielä mitään, koska kaikki aika on mennyt töissä ja maalinhuuruissa työhuoneella. Mutta nytpä kerron, että ensi kuun ajan maalauksiani on esillä ihanassa Kauppa & Galleria Röömissä, josta kirjoitinkin aiemmin postauksen. Luvassa on melko värikästä ja abstraktia pastellitykitystä. Laitan kutsun teille tänne myöhemmin (eli hyvinkin pian, koska siihenhän on enää kaksi viikkoa, jaiks!).

tyohuone-maalaustyohuone-maalaus-3tyohuone-maalaus-4vesivarittyohuone-maalaus-2

Ulkona on kaunis, kirpsakka syksy, josta olen ehtinyt nauttia aina työmatkoilla ja onneksi pari päivää myös mökillä. Tekisi mieli ehtiä vielä sienimetsään ja muuten vain käyskentelemään luontoon ennen pakkasia.

suomen-luonto-2kumisaappaattyohuone-maalaus-6

Just a quick hello from the studio! This has been a busy month because I’ve done too many things at the same time. That always ends up in a mess. But happily I can tell you that I have an exhibition coming next month at the lovely Shop & Gallery Rööm that I wrote a post about before.  I’m really looking forward to it and hope that you can all come visit there. I will put an invitation up here soon!

10 thoughts on “Terveisiä työhuoneelta! / Hello from the studio!

 1. Ihanalta näyttää! En ikinä kyllästy sun töihin, upeita! Voi olisipa se näyttely ollut pari viikkoa aikaisemmin niin olisin päässyt 🙂 Täytyy myöntää, että Helsinkiä kiertäessä tuli useampaan otteeseen olo, että miksi ei asuta siellä…

 2. Abstrakti pastellitykitys kuulostaa just sellaiselta, mikä täytyy päästä näkemään! Ja voi miten ihastelenkaan tuota siun työhuonetta kuvasta toiseen 🙂

 3. Hei, minäkin haluan nähdä tuollaisia unia! En muista milloin olisin viimeksi nähnyt unia (tai ainakaan muistanut niitä…). Olen iloinnut lämpimästä syksystä, mutta kyllä minä siitä huolimatta odotan tietyllä innolla niitä alkavia pienia pakkasaamuja, jolloin luonto tuoksuu erilaiselta ja saa aikaan odotuksen (valkoisesta!) talvesta ja joulusta. Odottamisen ihana keveys.

  • Hurmioitunut, mäkään en yleensä muista uniani, mutta silloin kun on hieman stressiä ja paljon kaikkea mielessä, niin unetkin alkavat olla vauhdikkaita ja levottomia ja muistan ne paremmin.
   Eli ehkä sä nukut tosi hyvin ja makeasti! Toivottavasti. 🙂
   Mä en osaa vielä ajatellakaan talvea ja joulua, mutta se tulee taas niin nopeasti, että kohta varmaan pitäis…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s