Ajattelin ottaa rennosti / Taking it easy

kynttilan-valossa

Ajattelen päässeeni tilaan, jossa vähänkin stressaavat asiat tuupataan kevyesti ohi. Tuosta noin vain, antaa mennä, en jää pohtimaan, en tartu. Luen mieluummin kirjaa, keitän teetä, lähden kävelylle.

kuura-maassa

Alkoi uusi vuosi, senkin otan kevyesti. Ei pidä mitään, teen sitten kuin siltä tuntuu.

kynttilan-valossa-1

Kalenterin kuitenkin ajattelin ostaa, sillä täytyyhän elämää vähän suunnitella.

lapinlahti-maisema-1

En saa tarpeekseni luonnosta, pilvistä, metsistä, rannoista. On selvästi vaje. Huomaan olevani onnellisimmillani kävelyillä.

kuviollinen-matto

paperikoriste

kynttilan-valossa-2

Alkuvuosi on pitkä, muistan sen nyt. Otan siitä kaiken irti, niistä koleista, huurteisista päivistä, hiljaisuudesta ja hämäryydestä. Aloitan uudet joululahjakirjat Akvarelleja Engelin kaupungista, Puiden salattu elämä ja Tyttö bändissä. Saitteko te kirjoja?

lapinlahti-maisema

Taking the beginning of the year very easy and slow. I don’t want to think that I should hurry anything up.  

4 thoughts on “Ajattelin ottaa rennosti / Taking it easy

  1. itse olen huomannut että ns. luovana ihmisenä tarvitsen jonkin verran stressiä ja painetta, muuten ei synny mitään. olisikin ihana jos voisi tuolla tavalla ottaa vaan rennosti ja silti saada tulosta aikaan

    • Tea, kuulostaa tutulta. Itsekin työskentelen usein parhaiten silloin kun on ns.pakko. Tai jos en parhaiten, niin ainakin tehokkaimmin. Nyt tekee kuitenkin vain mieli ottaa iisisti ja tarttua työhön vähän kevyemmin. Ihanaa ja luovaa uutta vuotta!

  2. Ostin vähän niin kuin vahingossa itselleni tuon Engelin (miten kaunis kirjan kansi onkaan!), mutta en pysty hehkuttamaan sitä täysillä. Pidin siitä, mutta jotenkin se ei vastannut ihan odotuksiani. Nyt ei ole mitään luettavaa yöpöydällä, se on kamalaa! Suosituksia? Ennen nukahtamista haluaisin aina lukea jotain.

    • Lisbeth, mulla ei ole oikeastaan mitään odotuksia Engelin suhteen, joten kiinnostuneena sen aloitan. Hmm, mitäs mä voisin suositella…? En tiedä kirjamakuasi, mutta itse olen tykännyt Murakamista, esim. Värittömän miehen vaellusvuodet, Riikka Pulkkisen uusin kiinnostaa myös ja tykkäsin kovasti Kankimäen kirjasta Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Yöpöydällä odottaa esim. Kaikki se valo jota emme näe. Nyt innostuin niin paljon tuosta Kim Gordonin kirjasta, että kiinnostaisi lukea enemmänkin muusikoiden elämänkertoja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s