Uudessa keittiössä / In the new kitchen

cosy-home-yellow-kitchen-3

Uudessa keittiössä on vähän erilainen henki, kuin edellisen kodin keittiössä. Keltaiset kaakelit, musta lattia ja kiiltävän valkoiset kaapit. Aluksi silmä vierasti keltaista ja suunnittelin uusia kaakeleita tai niiden maalaamista, mutta nyt silmä on jo tottunut. Laiskottaa myös ajatus kaikenlaisista remppapuuhista, joten kaakeloidaan sitten myöhemmin, jos alkaa kyllästyttää. Haaveena on jotain tällaista.

cosy-home-kitchen-3

cosy-home-kitchen-5

Vietämme niin paljon aikaa keittiössä, että olen iloinen että tännekin mahtui iso pöytä, jonka ääressä syödä pitkiä aamiaisia, lukea, kutsua ystäviä syömään, piirtää, leipoa, mitä vain. Vielä kun kaikille miljoonille kipoille ja kupeille löytyisi omat paikat ja saisimme muutamat koukut ja telineet asennettua, niin tila toimisi vielä paremmin.

cosy-home-kitchen-6

cosy-home-kitchen-4

cosy-home-breakfast-1

cosy-home-kitchen-7

Our new kitchen is in a slightly different style than our old one. The tiles are yellow, the floor is black and the closets shiny white. At first I wasn’t so in to the yellow tiles but during this dark season they actually cheer me up in the morning.

11 thoughts on “Uudessa keittiössä / In the new kitchen

  1. Aika pirtsakat kaakelit. Sitruunakeittiö 🙂 Raikkaan erilainen noinkin, mutta aivan ihania keittiöitä linkkasit myös. Meillä alkaa iso keittiöremontti (putket! sähköt! lattia auki!) lähiaikoina, mutta en ole vieläkään satavarma mitä sinne uuteen keittiöön laitetaan. Jos ei olisi budjettirajoitteita, ois vähän helpompaa. Mutta ennen kaikkea pitäisi olla parempi päätöksentekokyky 😀

    • Lisbeth, huh, tsemppiä keittiöremppaan! Varmasti ihanaa saada sitten uusi keittiö. 🙂 Mulle ois kanssa ihan liian vaikeaa päättää, että millaisen keittiön haluaisi, jos olisi vapaat kädet. Liian paljon vaihtoehtoja! Ja tietty se budjettikysymys. 😀 Mutta kyllä siitä hyvä tulee!

    • Sirpale, no mulla on vähän sama, että vierastan keltaista, mutta toisaalta kun joku muu on tänne nämä valinnut, niin olen ihan iloinen, että on vähän erilaista. 😀 Ja ainahan ne voi sitten vaihtaa, jos kyllästyy…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s