Maalaus, valonsäteitä ja pastellitaivas / Painting, rays of light and a pastel sky

Nautin jokaisesta seinälle heijastuvasta auringon säteestä, selkää lämmittävästä porotuksesta, sisälle puhaltavasta viilentävästä tuulesta iltaisin, kun ikkuna on auki. Tekee mieli avata kaikki verhot ja ikkunat heti aamusta, vaikka naapurin kattoremontti hyökkää meluisena sisälle. Juon aamukahvia valoisassa keittiössä, jääteetä iltaisin, kun aurinko laskee. On kesä vaikkei aina tunnu siltä.

Katselen työhuoneelta vierailevaa maalaustani kotona. Se tuntuu uudelta, erilaiselta. Oranssit hiukset hehkuvat.

Tähän vuodenaikaan taivas on akvarellimaalaus. Tekee mieli harhailla Helsingin kaduilla aamuun.

Loving this time of the year when the sky is so beautiful and sunsets are like watercolor paintings.  I feel summery even when the weather is not so summery. I’m trying to catch every ray of light. I brought one of my paintings home from the work space and it’s interesting to see it in a different space. The colors are glowing. 

Photos by me and Erno.

2 thoughts on “Maalaus, valonsäteitä ja pastellitaivas / Painting, rays of light and a pastel sky

  1. Terkut täältäkin! Minäkin voisin kadota näihin kesäiltojen akvarellimaalauksiin. Vo kauneutta. Harmittaa, että kesä ei (vielä) ole sellainen kuin toivoin säden puolesta, utta nyt huomaan että tartun kahta tiukemmin nihin aurinkoisiin hetkiin. Tallennan muistoja aktiivisemmin, kun hetket ovat harvinaisempia. Ja hyvä niinkin.

    • Kiitos! Sama juttu, että jokainen aurinkoinen hetki täytyy viettää ulkona jos vain mahdollista ja nauttia kesähetkistä. Oon silti toiveikas, että helteetkin vielä tulisivat. 😊 Tunnelmallista juhannusta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s